Forside Produkter Mobil

Samsung udvider antallet af autoriserede værksteder

-

Det bliver nu nemmere at få repareret sit Samsung-produkt – uanset hvor i landet man bor. Samsung har udvidet med autoriserede værksteder i både Vejle og Odense. Åbningerne er led i en strategi om at dække hele landet.

Samsung har netop indviet nye autoriserede værksteder i både Odense og Vejle. Det er ambitionen at dække bredt i hele Danmark, så kunderne altid kan finde et værksted i nærheden af deres bopæl.

Annonce:

Claus Holm, der er Director IM & Country Manager i Danmark forklarer: “Vi har lyttet til vores kunders feedback, og de har ønsket kortere afstande til fysiske værksteder, hvor de kan indlevere produkter, der er gået i stykker. Det tager vi nu konsekvensen af og har åbnet i både Odense og Vejle. Ambitionen er at introducere endnu flere autoriserede værksteder over de kommende år.”

Som led i strategien om at være landsdækkende er det nuværende service point på Fisketorvet lukket. Københavnsområdet dækkes fremadrettet af tre service points i Glostrup, Frederiksberg og Hvidovre.

Oversigt over Samsung service points

ButikAdressePostnr.By
Mentech GlostrupHovedvejen 92600Glostrup
Metench FrederiksbergFalkoner Allé 672000Frederiksberg
Mentech AarhusBanegårdspladsen 208000Aarhus C
Mentech AalborgNibevej 22B9200Aalborg SV
Mentech OdenseRugårdsvej 85000Odense C
Mentech VejleDæmningen 647100Vejle
Un-Broken HvidovreStrandmarksvej 182650Hvidovre
Un-Broken EsbjergStormgade 1576715Esbjerg N
Annonce:
Forrige artikelCorona udstiller Face IDs svagheder – Apple vil gøre pin-oplåsning nemmere
Næste artikelTEST: AKG N700NCM2 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.