Forside Nyheder

TV 2 NEWS forbliver i grundpakkerne i april

-
Foto: recordere.dk

Nyhedskanalen TV 2 NEWS vil fortsat kunne ses af de fleste tv-kunder i april.

TV-kunder hos TDC (herunder YouSee), Stofa, Boxer, Telia og Altibox har siden landet lukkede ned i marts kunnet se nyhedskanalen TV 2 NEWS i grundpakken.

Nu er den aftale blevet forlænget, så alle tv-kunder hos de 6 tv-distrbutører også har kanalen i grundpakken i april måned. Det betyder at omkring 700.000 husstande, der normalt ikke kan se kanalen, fortsat kan benytte den her under coronakrisen til at søge information.

Annonce:

“Jeg husker ikke en situation, hvor TV 2s public service-rolle i forhold til nyhedsdækning har været mere væsentlig, end tilfældet er lige nu”, sagde TV 2s nyhedsdirektør, Mikkel Hertz, da coronakrisen for alvor var blevet mærkbar i det danske samfund midt i sidste måned.

Den øgede tilgængelighed og coronakrisen har TV 2 NEWS til vejrs på seertal, hvor marts 2020 blev den bedste måned i kanalens historie. Kanalen er i denne tid den tredje mest sete tv-kanal herhjemme, efter TV 2 og DR1.

 

Annonce:
Forrige artikelFlow-tv i central rolle under corona-krisen
Næste artikelSony annoncerer billigere trådløse øretelefoner og ANC-hovedtelefoner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.