Forside Nyheder

YOUSEE CHOK: Kæmpe store prisstigninger fra Juni

-

Er du stadig TV-pakke kunde hos YouSee, så får du fra 1. juni en kedelig overraskelse når YouSee sætter priserne op med op til 100,- kr/md., og dette helt uden der kommer nyt indhold i din TV-pakke.

“Der er mange andre ting, vi hellere vil fortælle dig om end en prisstigning. Men der er desværre én på vej. Prisen på dit tv-abonnement er nemlig ikke fulgt med udviklingen, og derfor er vi nu nødt til at hæve den,”

Sådan starter YouSee en mail til en del af deres eksisterende kunder, der har nogle ældre pakke-produkter, og fortsætter så med at fortælle om de kommende forhøjede priser, som kommer selvom man fra årsskiftet fjernede alle Discovery’s kanaler. Det er ifølge YouSee kun kunder med “ældre abonnementstyper”, der rammes.

Annonce:

På Facebook er der stor utilfredshed med de nye priser, hvor flere kunder ytrer at nu er nok nok, og at de forlader YouSee.

I en mail til recordere.dk fortæller Eva Birgitte Bisgaard der er kommerciel direktør i YouSee, at hun godt kan forstå, at de kunder, der er berørt af denne prisstigning, ikke er glade for den. “Det er vigtigt at understrege, at de justeringer, vi foretager her, ikke er en generel prisstigning på vores listepriser, men en justering af en række ældre produkter, hvor prisen ikke er fulgt med den generelle prisudvikling”, fortsætter hun.

 

Du kan læse de nye priser her

Forskellige kunder betaler forskellige priser for samme produkt, derfor kan de samme TV-pakker godt koste forskelligt:

TV-PakkeGl. prisNy Pris Stigning
Fuldpakke481 kr/md. 577 kr/md. 96 kr/md.
Fuldpakke513 kr/md. 589 kr/md.76 kr/md.
Mellempakke med tv-boks378 kr/md.453 kr/md.75 kr/md.
Mellempakke med tv-boks413 kr/md.489 kr/md. 76 kr/md.
Mellempakke348 kr/md. 417 kr/md.69 kr/md.
Grundpakke med tv-boks217 kr/md.260 kr/md.43 kr/md.
Grundpakke med tv-boks232 kr/md. 278 kr/md.46 kr/md.
YouSee Tv Viasat Stor & mobil 899 kr/md.939 kr/md.40 kr/md.
YouSee Tv Basis med Bredbånd 629 kr/md.689 kr/md.60 kr/md.

Tabelkilde: flatpanels.dk

 

Nedenfor kan du set et udklip af det brev som YouSee sender til sine kunder.

Annonce:
Forrige artikelHBO MAX åbner 27. maj
Næste artikelMotorola vender tilbage til topklassen med Edge+
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.