Forside Nyheder

Apple WWDC 2020 finder sted virtuelt fra 22. juni.

-
Apple WWDC 2020

Apple meddelte i dag, at den årlige Worldwide Developers Conference vil foregå virtuelt med start den 22. juni i Apple Developer-appen og på Apple Developer-websitet. Alle udviklere kan deltage gratis.

Apple indbød samtidig til Swift Student Challenge, der giver kommende udviklere mulighed for at demonstrere deres lidenskab for kodning ved at skabe deres egen Swift Playground. WWDC20, der afholdes for 31. år, giver millioner af kreative og innovative udviklere verden over lejlighed til at få tidlig adgang til fremtidens iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS og til at samarbejde med Apple-teknikere om at udvikle app-oplevelser, der kan berige livet for Apple-kunder i hele verden.

“WWDC20 bliver vores hidtil største, hvor det globale udviklerfællesskab på mere end 23 millioner kan lære om fremtiden for Apples platforme i en uge i juni på en måde, vi aldrig har prøvet før,” sagde Phil Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing. “Vi glæder os til at mødes online i juni med det globale udviklerfællesskab og fortælle dem om alle de nye værktøjer, som vi har arbejdet på, for at hjælpe dem med at udvikle endnu mere utrolige apps og tjenester. Vi ser frem til at komme med flere oplysninger om WWDC20, når vi nærmer os den spændende event.”

Annonce:

Første glimt af iOS 14?

Normalt er WWDC stedet, hvor Apple for første gang viser næste version af deres operativsystemer til iPhone, iPad og Mac. Det plejer at foregå fra den store scene, så det skal blive spændende at se hvordan Apple vil køre det i år uden publikum.

 

Annonce:
Forrige artikelMINI-TEST: Google Nest WiFi MESH netværk
Næste artikelWaoo klar med Amazon Prime i 4K – Og giver 6 måneder gratis
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.