Forside Nyheder

Boxer Play klar med App til Apple TV

-

Helt under radaren har Boxer i denne uge frigivet deres Boxer Play Apple TV App, og den er både let at installere og bruge.

Det er lidt af en overraskelse at Boxer i denne uge har frigivet deres App til Boxer Play kunder, så de nu kan se Boxer TV via deres Apple TV boks.

Annonce:

Man henter blot app’en og logger ind med sit Boxer brugernavn og kodeord, og så er man igang med den pakke -, eller de kanaler man har valgt.

App’en har både TV-Guide og mulighed for at vælge sine favoritkanaler. Den version som Boxer TV har lagt ud, har version 5.2.3, og kan hentes på AppStore til AppleTV.

 

Smart overblik med thumbnails

En af de smarte funktioner i Boxer TV app’en er at de har en oversigtsside med alle dine kanaler, der viser hvad der vises lige nu, og når du kører cursoren over en kanal bliver det til en live video, der viser hvad der sendes lige nu, og du kan så hurtigt beslutte om det er noget du vil se, eller søge videre efter andre udsendelser.

 

Galleri

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.