Forside Produkter Mobil

Få rabat på en Sonos-højttaler sammen med YouSee-mobilabonnement

-

YouSee forsøger nu en ny model: I stedet for rabat på en mobil i forbindelse med nyt abonnement, så gives der rabat en Sonos-højttaler i stedet.

Spar 1.200 kroner på en Sonos One SL højttaler. Det er tilbudet i tre mobilabonnementer hos YouSee, der også inkluderer musiktjenesten YouSee Musik.

Annonce:

Det er første gang at der er rabat på Sonos sammen med et mobilabonnement.

Prisen er kr. 299,- for Sonos-højttaleren sammen med et af tre abonnementer. Listeprisen er kr. 1.499,- for den model. Der er 6 måneders binding på mobilabonnementet, og det muligt at hoppe på tilbudet både for nye og eksisterende kunder.

Det svarer til at få rabat på en ny mobiltelefon ved at tegne abonnement. Her får man bare rabatten på en højttaler i stedet.

Sonos One SL kan leveres i farverne hvid og sort.

 

 

Abonnementerne med billig Sonos One SL

Det mindste abonnement indeholder 30GB data, YouSee Musik og roaming til 36 lande i Europa. Det koster kr. 199/måned.

Det mellemste abonnement indeholder 60GB data, YouSee Musik og roaming til 48 lande i verden. Det koster kr. 299/måned.

Det største abonnement indeholder fri data, YouSee Musik, 10 timers tale og 20 sms’er i 54 lande samt roaming til 48 lande i verden. Det koster kr. 399/måned.

Det fremgår ikke hvor længe tilbudet med en Sonos-højttaler gælder. Find tilbudet under alle mobiltelefoner på YouSee Mobil, og vælg tilbud i topmenu (fremfor at vælge et mobilmærke).

 

Annonce:
Forrige artikelNF Bio åbner delvist fredag, men vil kun vise film tor-søn.
Næste artikelEr Realme det næste store smartphone-brand fra Kina?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.