Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Her er de første 13 spil, der er optimerede til Xbox Series X

-

Microsoft har løftet sløret for, hvordan kvaliteten bliver på de spil, der er optimeret til den kommende Xbox-konsol.

Hvis Corona-krisen vender tilbage til efteråret, sådan som nogle forudser, så vil der være mindst én ting mere, du kan lave under en eventuel karantæne. I det sene efterår, op til julesalget, lancerer Microsoft nemlig den næste generation af Xbox-konsollen.

Annonce:

Det betyder som vanligt, at der omkring lanceringstidspunktet også dukker en række nye spil op, der er optimeret til den nye konsols hardware. Og det sidste vil Microsoft gøre noget ekstra ud af denne gang for at vise, hvorfor de mener at Xbox-spillene fra tredjepartsfirmaer har et forspring fremfor konkurrenterne.

I den forbindelse vil du på tredjeparts-spil til den den nye Xbox, der har fået navnet Series X, kunne finde en badge, der markerer, at spillet er optimeret til 2020-konsollen. ”Optimized for Series X” står der på den grønne badge, som kan ses uanset om du køber spillet fysisk eller online.

Men hvad betyder det rent faktisk at spillene er optimerede? Det betyder først og fremmest, at spillene kan udnytte Xbox Series X’ mulighed for at afvikle dem i 4K-opløsning ved en framerate på 120fps, samt hardware-baseret ray tracing.

Series X-gameplay afsløret

Det betyder også, at spillene indlæses hurtigere, ikke mindst på grund af Xbox Series X’ understøttelse af DirectStorage. Men det sidste er svært at vise frem for offentligheden. Det er grafikmulighederne til gengæld ikke.

Af samme grund har Microsoft benyttet lejligheden til at vise materiale frem fra de 13 spil, der i første omgang kommer til at være både Series X-optimerede og tilgængelige omkring juletid, når den kraftigt redesignede konsol kommer i butikkerne.

Der er tale om en række nye titler, men også nye indspark i kendte og klassiske serier som ’Assassin’s Creed’, ’Yakuza’, ’DiRT’, ’Vampire: The Masquerade’ og så naturligvis ’Madden NFL’. Du kan se den fulde liste herunder.

Det hele blev præsenteret i forbindelse med at Microsoft har skudt ’Xbox 20/20’ igang. Det er et nyt, månedligt show, hvor Microsoft præsenterer nyt om konsollen of nye spil hele vejen op til lanceringen. Det første show indeholdt materiale og gameplay fra de mange nye tredjeparts-spil, og du kan se det herunder – du skal blot springe omkring 28 minutter frem i YouTube-videoen.

De 13 første Series X-optimerede spil:

 • Assassin’s Creed Valhalla
 • Bright Memory Infinite
 • Call of the Sea
 • Chorus
 • DiRT 5
 • Madden NFL 21
 • Scarlet Nexus
 • Scorn
 • Second Extinction
 • The Ascent
 • The Medium
 • Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
 • Yakuza: Like a Dragon

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.