Forside Nyheder

Nu bliver Discovery selv distributør i Sverige og Finland

-

Verdenen for tv-distribution er i opbrud og nu bliver Discovery selv en tv-distributør via Dplay.

Discovery Networks er kendt som indholdsleverandør der står bag kanaler som Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Discovery og Eurosport m.fl. Kanaler der både udsendes gennem tv-distributører som Stofa, Boxer, Viasat og Canal Digital, og som de også selv distribuerer via tjenesten Dplay.

Annonce:

Nu udvider Dplay i Sverige og Finland med indhold fra TV4-gruppen, og dermed bliver Discovery selv distributør i de lande. Aftalen er kommet på plads efter at Telia har købt TV4-gruppen af Bonnier.

TV4 er den svenske pendent til TV 2 i Danmark og TV 2 i Norge. Ligesom sine skandinaviske søstre har TV4 public service forpligtelser, og fungerer dermed som alternativ/konkurrent til SVT på samme måde som TV 2-kanalerne gør i Danmark og Norge. Der er også TV4-gruppen der står bag C More og MTV.

Da Telia viste interesse for at købe TV4-gruppen, der blev de mødt med krav fra EU før handlen kunne godkendes. Telia foreslog selv at de kunne sælge streamingrettigheder fra, så en anden operatør – under licens – kunne streame indholdet fra TV4-gruppen.

Den opgave vandt Discovery og aftalen betyder at TV4-kanalernes indhold fremover distribueres over nettet (OTT) gennem Discoverys streamingtjeneste Dplay, for Sverige og Finland.

“Vi er meget glade for at have opnået en aftale med Telia om dette populære indhold, som vil være et godt supplement til Dplays allerede stærke tilbud. I fremtiden vil vores kunder være i stand til at se både Wahlgrens verden og Superstars såvel som TV4-format Bonde søger kone og Idol på Dplay”, fortæller adm.direktør hos Discovery Sverige, Nicklas Norrby, i en udmelding.

Dplay får adgang til alt indhold senest 7 dage efter visning på TV for kanalerne TV4, Sjuan, TV12, TV4 Fakta, TV4 Guld, TV4 Film, Sportkanalen, C More Sport, C More Fotboll, C More Hockey, C More Golf og C More Live 1-5

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.