Forside Detail

Shop hjemmefra: Elgiganten klar med videosælgere

-

Besøg elektronikvarehuset uden at være der selv. Elgiganten kalder konceptet ‘Live shopping’.

At handle ind hjemmefra er normalt noget med at besøge en webshop, udsøge en vare og få den leveret. Eventuel hjælp til at udvælge varen kan i bedste fald ske via chat eller telefon.

Annonce:

Men nu tager elektronikkæden Elgiganten det skridtet videre, og lancerer konceptet ‘Live shopping’. Her kan man booke en sælger fra butikskæden, der over et videoopkald guider gennem produkterne.

“Vi tilbyder nu en helt ny tjeneste – LIVE SHOPPING – hvor vores medarbejdere via videosamtale viser og rådgiver dig om de produkter, du er interesseret i”, lyder det fra Elgiganten, der fortsætter:

“Det hele foregår online, fra det sted du er. Tjenesten er perfekt til dig, som ikke selv har mulighed for at besøge dit lokale varehus, men ønsker råd og vejledning om produktet, inden du køber”.

 

Der bookes tid

Man booker en tid på forhånd, hvor der er valg mellem en ekspedient fra ‘hvidevarer og husholdning’ eller en fra ‘TV, data, spil og telekommunikation’. Så får man en sælger i 20 minutter over videolink.

Her bruger Elgiganten Microsoft Teams, og det er ikke blot en telefonsælger med video. Ekspedienten er fysisk i en af Elgigantens varehuse.

“Vi hjælper med fremvisning af produktet og giver dig gode råd om hvilket produkt, der passer dig og dit budget. Vi viser gerne forskellige produkter frem og fortæller om vores forskellige tjenester under videosamtalen”, fortæller Elgiganten.

Det koster ikke noget at booke en af Elgigantens videoekspedienter.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.