Forside Indhold og distribution Film

Sony med gaveregn af film i IMAX Enhanced

-

Sony Pictures vil udsende mindst 100 film med IMAX Enhanced, på Blu-Ray og streaming, indenfor et år.

IMAX Enhanced markedsføres som ‘IMAX til hjemmet’. Tanken bag er at sætte barren højere for kvaliteten af billed og lyd i hjemmet, og programmet omfatter hele kæden fra indhold over afspillere og lydsystemer/receivere til displays.

Annonce:

En række kendte navne er med. IMAX Enhanced blev grundlagt af Sony Electronics, Sony Pictures, Paramount Pictures og Sound United (moderselskabet for Denon og Marantz) med som partnere. Sidenhen er der kommet flere til som Arcam, Elite, Integra, Lexicon, Onkyo, Pioneer, TCL og Trinnov.

Nu har Sony, gennem filmstudiet Sony Pictures, annonceret en gaveregn af Blu-ray og streaming-film med IMAX Enhanced. De vil udsende mindst 100 filmtitler over de næste 12 måneder, og forventer at flere hundrede vil følge efter i årene derefter.

IMAX Enhanced er indhold i 4K HDR der er digitalt ‘remastered’ af IMAX med DTS lyd. Det skal løfte kvaliteten og sikre at gengivelsen er så tæt på det skaberne ønskede som muligt.

“Meddelelsen repræsenterer den seneste milepæl for IMAX Enhanced”, lyder det fra Patrick McClymont, Executive Vice President i IMAX Corporation, og fortsætter:

“Sony Pictures filmkatalog giver vores fans adgang til en hidtil uset, stadig voksende liste over filmfavoritter på tværs af flere genrer”.

 

Tilgængelighed

Filmene fra Sony bliver tilgængelige i Europa, Nordamerika og Asia-Pacific området (Østasien).

IMAX Enhanced kan opleves på både Blu-Ray og streaming, hvor tilgængelig på kompatible enheder. P.t. er det udvalgte TV/projektorer fra Sony og TCL.

Streaming via tjenesten Rakuten TV i lande hvor IMAX Enhanced er gjort tilgængelig. Det er Frankrig, Spanien, Storbritanien og Tyskland.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.