Forside Indhold og distribution Film

Waoo klar med Amazon Prime i 4K – Og giver 6 måneder gratis

-

Fiberselskabet Waoo og Amazon går sammen og tilbyder alle Waoo-kunder Amazon Prime Video. Fra og med i dag kan alle Waoo-kunder tilmelde sig og få adgang til streamingtjenesten i de første 6 måneders betalt af Waoo, og se hundredevis af populære film, serier inklusiv prisvindende Amazon Originals så som The Grand Tour, Star Trek: Picard, Tom Clancy’s Jack Ryan, og The Marvelous Mrs. Maisel.

Både fiberbredbånds- og TV-kunder vil således kunne se timevis af reklamefri underholdning på Prime Video. Kunder kan streame indhold direkte fra internettet fra en computer eller med Prime Video app’en på telefon, tablet, udvalgte smart TV’er, Apple TV eller Chromecast og se det på den store skærm derhjemme.

Annonce:

”Vi er rigtigt glade for at være den første internet- og TV-udbyder i Danmark, som kan tilbyde vores kunder Amazon Prime Video, som er en premium streamingtjeneste spækket med varieret indhold. Det er vigtigt for os altid at kunne tilbyde vores kunder nye produkter og services som konstant dækker deres behov. Streamingtjenester er en fortsat voksende tendens, og Amazon Prime Video er bestemt et must have,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Amazon Prime Video kan ses på op til 3 enheder på én gang, så far og mor kan se en film i stuen samtidig med, at der også streames på to børneværelser. Og på indholdssiden er der nok at gå i gang med for både forældre og børn indenfor alle genrer. Går turen til udlandet på ferie kan man også downloade indholdet og se det offline med Prime Video app’en på iOS eller Android-enheder.

Som en del af Amazon Prime Video, vil man også få adgang til et Twitch Prime abonnement. Twitch er verdens førende live streaming platform inden for gaming, og med Twitch Prime får man adgang til bonus spil og eksklusivt in-game indhold – kort fortalt; enhver gamers drøm.

 

4K streaming via Amazon Primes egne apps

Vælger du at få Amazon Prime Video igennem Waoo, får du udover de 6 måneder gratis også adgang til at se alt indhold via Amazon’s egne apps så du kan se indholdet i op til 4K opløsning.

Og nu hvor Waoo er blevet kåret til Danmarks bedste internetudbyder for 9. år i træk, så burde det ikke være noget problem at streame i den højeste opløsning

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.