Forside Indhold og distribution Spil nyheder

B&O skal levere lyd til Xbox

-
Foto: recordere.dk

Bang & Olufsen indleder samarbejde med Microsoft om at udvikle lydprodukter til gaming.

B&O spiller på en ny hest: Luksuslyd til gamere. Det skriver Ritzau Finans på Fyens.dk

Elektronikproducenten fra Struer er kendt for lydprodukter til musik og tv, men nu vil de også forsøge sig på markedet for lyd til spil.

Annonce:

Via et nyt samarbejde med Microsoft skal de nu også udvikle lydprodukter til gaming. Premium produkter der skal virke sammen med Xbox.

“Med vores indtræden i gaming-industrien ønsker vi at gøre, hvad vi gør bedst”, fortæller Christoffer Poulsen, produktchef hos Bang & Olufsen, til Ritzau Finans, og fortsætter:

“At levere fremragende lydoplevelser pakket ind i lækkert design og solidt håndværk”.

De kommende produkter får “Designed for Xbox”-funktionaliteter der integrerer med spillekonsollen, og hos Microsoft er der glæde over det nye samarbejde.

“Vi er glade for samarbejdet med Bang & Olufsen, som bringer et helt nyt niveau af gaming-lyd til markedet, til glæde for både Xbox og Bang & Olufsen-fans over hele verden”, fortæller Matt Kesselring, chef for spillekonsol-samarbejder hos Xbox, til Ritzau Finans.

Næste generation spillekonsoller fra Microsoft hedder Xbox Series X og kommer på markedet i løbet af 4. kvartal i år.

 

Annonce:
Forrige artikelNu kommer OnePlus SmartTV – Men kun i Indien
Næste artikelSe, hvordan ’Westworld’-robotterne kom til live
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.