Forside * Featured

CBS News kommer nu til Danmark via gratis app

-

CBS News, som er en af de største og mest anerkendte nyhedsstationer i USA, giver nu et globalt publikum bedre adgang til nyheder fra USA og resten af verden, når deres 24-timers nyhedskanal bliver tilgængelig i Danmark og en række andre lande.

Det betyder, at også danskere i de næste måneder kan se frem til live-dækning af det kommende amerikanske præsidentvalg, vigtige opdateringer om covid-19 og andre aktuelle nyheder via CBS News.

Annonce:

“Vores undersøgelser viser, at der er global efterspørgsel efter vores dækning af begivenheder, som berører hele verden. Ved at gøre vores streaming-app tilgængelig på flere markeder, kan vi nu levere kritisk, dybdegående dækning af vigtige begivenheder til endnu flere seere verden over,” siger Christy Tanner, Executive Vice President & General Manager for CBS News Digital.

Tidligere var det kun muligt at downloade CBS News-appen i USA, men nyheds-giganten har netop udvidet, så det nu er muligt for danskere at downloade den på de fleste smart-TV, som bl.a. LG’s WebOS, Android, Android TV og Chromecast. Det betyder, at appen nu er tilgængelig på de fleste større platforme, så størstedelen af danskerne kan hente den enten direkte på deres TV eller smartphone.

Seere i Danmark vil kunne følge med i CBS News’ live-dækning af vigtige politiske begivenheder, som fx de kommende Republikanske og Demokratiske konventioner og præsidentvalget i november. Danskerne vil også kunne følge med i forskellige programmer fra netværket, som CBSN Originals dokumentarserier, det politiske nyhedsprogram ‘Red & Blue’ og ‘Climate Watch’, som dækker nyheder om klimaet.

Om appen

CBS News-appen er nu tilgængelig på Amazon Fire TV, AndroidTM, Android TVTM, Chromecast og enheder med indbygget Chromecast, LG Smart TVs med flere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.