Forside Nyheder

Fotos og detaljer om Samsung Galaxy Watch 3­ lækket online

-
Billeder af Galaxy Watch 3 i hhv. 41 mm og 45 mm- versionerne (samt bagsiden) fra sydkoreanske NRRA, fundet af MySmartPrice.

Vi har allerede hørt en masse rygter om Samsungs næste flagskibs-smartur. Men nu er der også lækket fotos af den kommende topmodel.

Sidste år lancerede Samsung smarturet Galaxy Watch Active 2, der som navnet antyder, var rettet mod fitness-folket. Alligevel fik uret en masse ros med på vejen af anmelderne, og det til trods for at uret kører med Samsungs egen Tizen-platform, hvilket begrænser økosystemet for apps med mere.

Senere på året forventes Samsung at lancere den næste model i deres generelle satsning på Tizen-baserede smarture, denne gang rettet mod dem, som ikke nødvendigvis vil lade deres motionsvaner påvirke deres stil og valg af ur-design til håndleddet.

Annonce:

Modellen hedder Galaxy Watch 3, og hvis du er bange for, at Corona-krisen har spillet din hukommelse et puds over de seneste måneder, så kan du godt tage det roligt. Du er ikke gået glip af nogen annoncering af et Galaxy Watch 2. Denne model eksisterer ikke, og Samsung springer tilsyneladende direkte fra 2018-modellen Galaxy Watch til Galaxy Watch 3.

Screenshot: MySmartPrice.

Det sidste skal dog nok forstås som, at ”toeren” er sidste års Watch Active 2, selv om denne model har et anderledes design end de ”almindelige” Watch-modeller. Dette mønster træder nu frem, fordi der er blevet lækket billeder af Galaxy Watch 3 online.  Disse kommer fra websitet MySmartPrice, der har fundet billederne hos NRRA, der certificerer radio-afhængige produkter i Sydkorea.

Konkurrerer med Apple Watch på hjerte-info

Ud fra disse er det nemt at konkludere, at Watch 3 kommer til at ligne den oprindelige Watch-model. Der er dog en lille design-forskel, der vil gøre fans af et mere stilrent design glade. Hvor Watch’ rotérbare urkrans var domineret af pile og streger i traditionel stil, sidder indikatorerne nu istedet inde i en stål-urkrans, der gør uret mere strømlinet. Derudover har Watch 3 to knapper på siden.

Offentliggjorte registreringer af Watch 3 hos myndighederne i to separate lande, Thailand og USA, har hjulpet til med at bekræfte nogle af rygterne om smarturet. For eksempel har flere medier på baggrund af disse registreringer kunnet konkludere, at der kommer en mindre udgave i 41 mm og en større version i 45 mm. De to skærmstørrelser er 1,2” og 1,4”.

Begge urstørrelser kommer til at have 1GB RAM og 8GB lagerplads med Tizen OS 5.5 ombord. Noget af det vigtigste ved et smartur er naturligvis batterilevetiden, og her skal man tage den store model, hvis man vil have størst batteri. 45 mm-versionen har et 340 mAh-batteri ombord, mens den lille udgave må nøjes med 247 mAh.

Uret er certificeret til 5ATM, hvilket betyder at du kan tage det med helt ned på 50 meters dybt vand i 10 minutter ad gangen, uden at det tager skade. Ifølge The Verge vil Samsung forsøge at konkurrere med Apple, når det gælder sensorer til indsamling af hjerte-relaterede informationer såsom puls, blodtryk, samt levering af et EKG-hjertediagram.

Der er endnu ikke sat dato på lanceringen af Galaxy Watch 3, og vi kender heller ikke prisen. Men der er meget, der tyder på, at vi er tæt på en annoncering, for MySmartPrice kan også afsløre, at Samsung i både Indonesien og Sydkorea er begyndt at forberede support-sider for uret. Samsungs næste Note-model burde også blive annonceret engang efter sommeren. Men på grund af Corona-krisen er det svært at regne med de normale lanceringsmønstre.

Annonce:
Forrige artikelVil skabe fremtidens antenneforening: Danmarks største bryder med Stofa
Næste artikelHer er B&Os første sports-in-ear
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.