Forside Indhold og distribution Film

Melodi Grand Prix hos Netflix: Trailer for Eurovision-film med Will Ferrell

-

Netflix nye film handler om det internationale melodi grand prix og en håbefuld duo fra Island.

Eurovision Song Contest, eller på dansk det internationale melodi grand prix, er en populær årlig begivenhed. Altså når den da ikke som i år ender med at blive aflyst.

Annonce:

Men i fiktionens verden der lever Eurovision Song Contest videre i år, og snart er det premiere på en ny film hos Netflix.

Her møder vi de håbefulde musikere Lars (Will Ferrell) og Sigrit (Rachel McAdams). der får deres livs chance for at repræsentere deres land i verdens største sangkonkurrence.

Her får de endelig muligheden for at vise, at enhver drøm er værd at kæmpe for, og kæmpe for Islands muligheder i det store spil.

Filmen EUROVISION SONG CONTEST: The Story Of Fire Saga er instrueret af David Dobkin. Skrevet af Andrew Steele, Melissa Stack, Nicholas Stoller og Will Ferrell. Produceret af Adam McKay og Chris Hency.

På rollelisten finder vi bl.a. Will Ferrell (amerikansk skuespiller og komiker), Rachel McAdams, Pierce Brosnan og Dan Stevens.

Filmen kan ses på streamingtjenesten Netflix fra 26. juni. Der er netop udsendt en trailer som kan ses herunder, og nederst musikvideoen til deres deltagersang ‘Volcano Man’.

 

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.