Forside Nyheder

Nu kan du få den transportable Sonos Move i hvid

-

Her ved indgang til sommeren præsenterer Sonos en ny, helt hvid udgave af den bærbare højttaler Sonos Move  Move er på rekordtid blevet en favorit hos brugerne, fordi man både kan lytte indendørs, udendørs og på farten.

Vi har tidligere testet den populære transportable Sonos højttaler, der både virker på trådløst netværk og via Bluetooth. Og allerede den gang vi testede den var der mange brugere der efterspurgte en hvid model af Sonos Move.

Annonce:

Du kan læse vores test af Sonos Move her.

 

Softwareopdatering giver op til 11 timer på en opladning

Med en softwareopdatering for nylig Move har en ekstra times batterilevetid og kan nu spille i op til 11 timer på en opladning. Når man afspiller indendørs, kan man genoplade blot ved at placere Move på opladningsfoden.

Move er helt trådløs, så du kan lytte på WiFi hjemme og Bluetooth ude.

 

Move holder til vind, vejr og en tur på gulvet. Den kan godt tåle slag, sand, vanddråber og meget mere. Både den hvide og sorte udgave er tilmed UV-resistent, så du kan afspille ude i solen uden at den overopheder.

 

Pris og levering

Sonos Move i Lunar White kan forudbestilles på sonos.com fra i dag og koster 2999,- inkl. moms.

TEST: Sonos Move – Nu er Sonos helt trådløs

Annonce:
Forrige artikelBoxer-direktør træder tilbage: Skal lede vigtigt projekt
Næste artikelFlash dør i år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.