Forside Nyheder

Nu kan du købe det roterende Samsung Sero TV i Danmark

-

Nu kan Samsung The Sero købes i Norden. Samsungs første lodrette tv, der kan vise videoer, der er filmet i lodret tilstand med mobilen i det rigtige format. The Sero roterer skærmen for at tilpasse sig til indholdet og er også udstyret med et integreret lydsystem.

Samsung lancerer nu det nyeste bidrag inden for TV-innovation på det nordiske marked, The Sero. Samsungs første lodrette tv, der kan skifte mellem landskabs- og portrætformat. The Sero har en lodret mobilvenlig skærm og kan også rotere vandret for at matche indholdet, præcis ligesom en smartphone. Ved at trykke mobilen let mod skærmkanten tilsluttes mobilen TV’et og viser indholdet på skærmen.

Annonce:

The Sero blev først vist på CES 2020 i Las Vegas, hvor recordere.dk deltog og optog denne video.

Den roterende skærm tilpasser sig indholdet uanset størrelse eller format. Gennem AI Upscaling analyserer og skalerer The Sero hver scene til full UHD 4K. Data fra millioner af eksempler på indhold bruges til at klassificere aspekter såsom teksturer og kanter, så samtlige scene opskaleres efter bedste evne. TV’et understøtter HDR10+.

The Sero er også udstyret med et integreret lydsystem med fremadvendte højttalere. Og oven i det er der indbygget Bluetooth, så du kan streame musik fra din telefon eller tablet.

 

“The Sero er et godt eksempel på et fleksibelt TV, der imødekommer dagligdagens digitale behov. Uanset om det drejer sig om almindeligt TV eller indhold, du selv har oprettet, som kan variere i format og ydeevne. Sammen med Samsungs TV-teknologi er dette det ultimative TV for forbrugeren, der ønsker adgang til både traditionelt vandret indhold samt lodret indhold uden at gå på kompromis med kvaliteten”, siger Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV Denmark i en pressemeddelse til recordere.dk.

Du kan vælge mellem forskellige præsentationstilstande når The Sero er slukket. Vælg mellem plakat, ur, foto, lydvæg eller Cinemagraph. Det minimalistiske design gør også, at TV’et passer ind i de fleste værelser eller små stuer, og ved hjælp af monterbare hjul, der kan købes separat, er det også let at flytte.

Samsung fungerer med de mest populære platforme og systemer til intelligente hjem, og TV’et fungerer blandt andet med Bixby, Apple AirPlay 2 og Samsung SmartThings-appen.

Pris og levering

Samsung The Sero fås i butikkerne fra uge 23 og kommer i 43” med en marineblå stand. Vejledende udsalgspris på 11.900,- DKK.

Annonce:
Forrige artikelSe med: Sony PS5-event
Næste artikelDRTV klar på Android TV (beta)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.