Forside Produkter Mobil

OnePlus vil igen lave prisbillige smartphones

-

OnePlus har i dag bekræftet at de arbejder på en ny serie af prisbillige Android telefoner, der skal supplere deres serie af flagskibsmodeller.

I en post på OnePlus Forum har CEO Pete Lau bekræftet at man arbejder på en serie af “Lite Z” produkter, der skal sælges i Europa og Indien, og at vi kan forvente at se dem i løbet af juli i år.

OnePlus har samtidigt oprettet en Instagram Profil der hedder OnePlusLiteZThing, hvor man vil kunne følge med i mere produktinformation når det kommer – Det er p.t. en privat profil som man skal følge for at se billeder.

Annonce:

For mange er det gode nyheder, at OnePlus nu igen vil gå ind på markedet med kraftige prisbillige Android telefoner, som var måden onePlus startede deres succesfulde rejse på.

Vi har endnu ingen specifikationer.

Blogindlæg fra OnePlus

Hi friends,

Today, I’m very excited to announce that we are bringing the premium, flagship experience that you’ve come to expect from OnePlus to a new, more affordable smartphone product line. I know this is something many of you have been wanting for a long time.

Never Settle has always been at the core of OnePlus. For more than 6 years, that has meant working hard to always deliver the best experience for flagship smartphone users. However, as we’ve grown together with our community, we know that there are many people who want a really solid smartphone that meets their everyday needs, and for a more accessible price.

As we have always done when we try something new, we are going to start relatively small with this new product line by first introducing it in Europe and India. But don’t worry, we’re also looking to bring more affordable smartphones to North America in the near future as well.

This new product team is led by Paul Yu, who has headed product hardware development for many of our previous flagship devices over the past 5 years. We’ve also assembled a team of young, creative and enthusiastic OnePlus staff from all over the world, who have been working tirelessly over the past few months to bring this product line to life.

Keep an eye out here for more details coming soon.

Never Settle.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.