Forside Nyheder

Vil skabe fremtidens antenneforening: Danmarks største bryder med Stofa

-
Kontraktunderskrivelse. Fra venstre: Jacob Mikkelsen (Næstformand, AFAA), Flemming Fallentin Christensen (Sekretær, AFAA), Jesper Pedersen (Formand, AFAA), Henrik Lind (Kabelplus), Kenneth Christensen (Kabelplus). Foto: Kabelplus

Antenneforeningen Aarhus har valgt at bryde med Stofa. Ny leverandør af internet klar, mens foreningen selv overtager TV-delen.

Stofa må nu sige farvel til omkring 50.000 kunder. Danmarks største antenneforening, Antenneforeningen Aarhus, har valgt ny leverandør af internet, mens de selv vil stå for TV-indkøb.

Foreningen har indgået aftale med Kabelplus istedet, og fortæller at det sikrer billigt internet til foreningens medlemmer.

Annonce:

Med den nye aftale kan Kabelplus levere internet fra deres nye tekniske platform, mens Antenneforeningen Aarhus har mulighed for at gå direkte til programselskaberne for at sikre de bedste tv-programmer til de billigste priser. “Uden fordyrende mellemled”, lyder det.

“Med det nye samarbejde vender vi på mange måder tilbage til Antenneforeningens oprindelige udgangspunkt. Nemlig at være en uafhængig forening, der kan varetage medlemmernes interesser og kan sikre et større udvalg af tv- og internetløsninger til konkurrencedygtige priser”, fortæller Jesper Pedersen, formand i Antenneforeningen Aarhus i en udmelding, og fortsætter:

“Men i modsætning til for 20-30 år siden, så går den teknologiske og kommercielle udvikling i dag så hurtigt, at vi er nødt til at forstærke vores organisation og set up”.

Jesper Pedersen fortæller at deres medlemmer efterspørger mere fleksible tv-pakker, hurtigere internet og streamingtjenester.

“I dag ønsker flere og flere beboere frit valg i form af fleksible tv-pakker, hurtigt internet og streamingtjenester som Netflix og HBO. Med Kabelplus i ryggen kan vi nu selv indgå aftaler med indholdsleverandørerne, og dermed sammensætte de pakker, som vores medlemmer efterspørger”, fortæller han.

 

Vil skabe fremtidens antenneforening

Aftalen med Kabelplus er første skridt i den forvandling af Antenneforeningen Aarhus, noget de har arbejdet på gennem de seneste år.

De var nået til et punkt, hvor mange af deres medlemmer med rette var i tvivl om, hvad de egentlig stod for, lyder det i udmeldingen.

“Nu er vi i fuld gang med at etablere fremtidens antenneforening, som ikke kun skal tilbyde tv og internet, men også kommer til at give medlemmerne mange andre tilbud og fordele”, fortæller Jesper Pedersen.

Tidligere drev foreningen en medlemsbutik sammen med Stofa. Men når butikken genåbner efter coronapause og sommerferie, så vil det i Antenneforeningen Aarhus regi, med foreningens eget personale samt teknisk personale fra Kabelplus.

 

Annonce:
Forrige artikelEU sætter undersøgelse i gang af Apple Pay og App Store
Næste artikelFotos og detaljer om Samsung Galaxy Watch 3­ lækket online
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.