Forside Baggrund

YouSee vender bøtten: Prisfald på flere mobilabonnementer

-
Foto: recordere.dk

Danmarks største teleselskab har trimmet priserne på flere mobilabonnementer og udvidet med tjenester på andre.

Når vi skriver om nye priser hos YouSee, så plejer det at handle om prisstigninger. Men denne gang handler det om prisfald og flere tjenester i pakkerne.

YouSee har nemlig trimmet deres mobilabonnementer, nedsat prisen på de største og lagt mere til de mindre.

Annonce:

De tre største abonnementer er nu klar til 5G. Så er du YouSee-kunde med et af de abonnementer, og har du en 5G-telefon, så er du med så snart YouSee åbner for deres nye mobilnet.

 

De nye mobilpriser hos YouSee. Screenshot fra YouSee.dk

 

På det største abonnement med fri tale, fri data, musiktjeneste og roaming i 48 lande i verden, er prisen faldet fra kr. 399 til nu kr. 299/måned.

På det næststørste abonnement med fri tale, 60GB data, musiktjeneste og roaming i 48 lande i verden, er prisen faldet fra kr. 299 til nu kr. 249/måned. Samtidig er der nu mulighed for at have et smart-ur med mobil inkluderet. Tidligere var det kun det største abonnement der havde det.

På det tredjestørste abonnementet med fri tale og 30GB data der fastholdes prisen på 199 kr/måned. Men nu er der kommet roaming i 48 lande i verden og ‘5G-ready’ med, samtidig med at der fortsat er adgang til musiktjenesten YouSee Musik.

Det mindste abonnement kommer med fri tale, 20GB data og musiktjeneste til uændret pris kr. 169/måned. Her er der også kommet roaming i 48 lande i verden med, ligesom data er fordoblet (var tidligere 10GB/måned).

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.