Forside Produkter Mobil

Apple købte for få OLED-skærme: Betaler milliardbod til Samsung

-

Apple har ikke solgt nok iPhone-modeller og har derfor måttet betale en milliardbod til Samsung.

Samsung er leverandør af OLED-skærme til nyere iPhone-modeller, og her har salget ikke været helt som ventet. Det skriver branchemediet displaysupplychain.com

Annonce:

Det er normalt ved store løbende ordrer, at man aftaler en pris der er betinget af køb af en vis mængde. Hvis den mængde ikke opnås, skal der lægges flere penge for varerne.

Samsungs displayproduktion gik i 2. kvartal i år fra røde tal til sorte tal på bundlinjen, og det mener analytikere skyldes ekstra penge fra Apple.

Analytikere vurderer at Samsung har modtaget omkring 950 millioner dollars fra Apple, fordi den amerikanske tech-gigant aftog for få OLED-skærme til iPhones. Apple selv er stoppet med at frigive salgstal, men de har ligesom den øvrige elektronikbranche været under pres af coronapandemien, der bl.a. har ført til forstyrrelser i produktionen i Kina.

Hvis tallet 950 millioner dollars holder vand, så har Apple måttet af med over 6 milliarder kroner til Samsung i ekstrabetaling.

Det er ikke første gang at Apple har efterbetalt Samsung for køb af færre skærme end beregnet. Det samme skete i 2. kvartal 2019.

 

Annonce:
Forrige artikelPhilips klar med 3 nye Bluetooth-højttalere
Næste artikelYouSee: Betatestere må betale fuld pris for YouTv
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.