Forside Produkter Mobil

Apple udvider iPhone-reparationstjenester til hundredvis af nye steder i USA og Europa

-

Apples Independent Repair Provider Program, som tilbyder nemme muligheder for reparationer efter garantiens ophør for iPhone, kommer til flere steder i USA og udvides til Europa og Canada.

Apple udvider sit Independent Repair Provider Program, så flere kunder kan få adgang til reparationstjenester. Med branchens førende ordning kan virksomheder af alle størrelser tilbyde reparationer af iPhone med originale Apple-reservedele, som garanterer sikkerhed og kvalitet. Efter lanceringen af ordningen i USA sidste efterår har mere end 140 uafhængige reparationsvirksomheder tilsluttet sig med mere end 700 nye amerikanske afdelinger, hvor kunderne kan henvende sig, og virksomheder i Europa og Canada kan nu også tilmelde sig ordningen.

“Vi er glade for at kunne udvide vores uafhængige reparationsordning til flere steder i USA og til virksomheder i hele Europa og Canada,” sagde Jeff Williams, Apples Chief Operating Officer i en pressemeddelse til recordere.dk. “Når en kunde har brug for en reparation, skal vi kunne tilbyde forskellige muligheder, der ikke kun passer til vedkommendes behov, men også er en garanti for sikkerhed og kvalitet, så deres iPhone kan bruges så længe som muligt.”

Annonce:

 

Nye steder i USA med reparation af iPhone

Siden lanceringen af Independent Repair Provider-ordningen sidste efterår er der nu mere end 700 steder med uafhængige reparationsudbydere i hele USA, der yder service til iPhone efter garantiens ophør. De mere end 140 nye reparationsfirmaer, der deltager i ordningen, varierer i størrelse og omfatter uBreakiFix med afdelinger i hele USA.

Alle virksomheder i ordningen har adgang til gratis uddannelse fra Apple og de samme originale reservedele, værktøjer, reparationsmanualer og diagnosticeringsmuligheder som Apple-autoriserede serviceudbydere (AASP’er) og Apple Stores. Du kan tjekke, om et firma deltager i ordningen, på support.apple.com/repair/verify-repair-provider.

Independent Repair Provider Program åbner for virksomheder i Europa og Canada
Efter en vellykket lancering i USA kan uafhængige reparationsværksteder i 32 lande i Europa og Canada nu ansøge om at deltage i Apples Independent Repair Provider Program. Der er ingen yderligere omkostninger, og uddannelsen er gratis for nye virksomheder.

Virksomheder skal have en Apple-certificeret tekniker, der kan udføre reparationerne, for at kunne kvalificere sig til ordningen. Du kan finde oplysninger om nye deltagende lande og om deltagelse på support.apple.com/irp-program.

 

Apples udvidede reparationstjenester

Apple fortsætter også med at tilbyde flere reparationsmuligheder til kunder via det voksende globale netværk med over 5.000 AASP’er. De hjælper millioner af mennesker med service af Apple-produkter, hvor garantien stadig gælder eller er ophørt. Sidste år annoncerede virksomheden en større udvidelse af netværket ved at tilføje alle Best Buy-butikker i USA. Det er en tredobling af antallet af AASP-steder i USA sammenlignet med for tre år siden. Du kan finde stederne på support.apple.com/repair.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.