Forside CES CES 2021

CES 2021 bliver en ren online-udstilling

-

Efter mere end 50 år med udstillinger så tvinges CES 2021 til at være en ren digital udstilling.

Den store toneangivende udstilling for forbrugerelektronik, CES, kaster nu håndklædet i ringen. Der bliver ingen CES 2021 i Las Vegas. Grundet coronapandemien ændres det til en ren digital forestilling.

Annonce:

Oplevelserne af nye produkter, keynotes mv. vil istedet blive afholdt online.

Arrangørerne CTA, The Consumer Technology Association, har ellers i en periode holdt fast i håbet om at kunne afholde et mindre CES, med ekstra god plads på gangene i haller og hoteller. Men som det går med udviklingen af corona-pandemien, ikke mindst i hjemlandet USA, så har de nu valgt at CES 2021 afholdes online i stedet.

CES har eksisteret i mere end 50 år, og med udstillingens placering i begyndelsen af januar har det traditionelt været der at producenterne viste årets nye produkter og trends frem.

Det er en stor messe der nu skal opfinde nye veje. I januar i år blev CES besøgt af 170.000 fra 160 lande, og der var 4.400 udstillere.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Læs mere i vores CES Tema

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung Display fortsætter med OLED TV-planer uden Samsung Electronics
Næste artikelSpotify kan nu spille til Chromecast fra PC og Mac
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.