Forside Produkter Mobil

Samsung lover “power devices”: Galaxy Buds med ANC kan være på vej

-

Om et par uger vil Samsung lancere fem styks ”power-enheder”, skriver Samsung Mobiles CEO på nettet. Det passer med rygter, der netop er sluppet ud.

”Power” er ikke bare en knap, vi trykker på for at starte et stykke forbrugerteknologi eller det deraf afledte navn på en dansk butikskæde med speciale i selvsamme produktkategori. Det er også nøgleordet for Samsungs efterårskollektion.

Annonce:

Det kan man læse ud af et blogindlæg, som Samsung Mobiles relativt nye topchef, Tae-moon Roh, har skrevet til firmaets hjemmeside. Her skriver han, at Samsung snart vil lancere fem nye ”power devices”, der vil ”leve op til løfterne om innovation indenfor nye, mobile enheder, der flyder glat og kontinuerligt, hvor vi end bevæger os hen”.

Helt præcist forventer Roh at fremvise disse nyheder ved Galaxy Unpacked-eventen, der løber af stablen 5. august. Ud over ”power-enheder” vil et andet udtryk formentlig også blive brugt en del den dag, hvis man læser mellem linjerne på Roh’s blogindlæg: ”The Next Normal”.

Med det sidst henviser Roh til den fremtid, det næste halve til hele år kommer til at byde på – og formentlig også derefter. Det er naturligvis, hvordan verden ser ud under og efter coronavirus-pandemien, han henviser til.

Galaxy Buds får måske ANC

Hvad det helt konkret kommer til at betyde for efterårskollektionen, finder vi først ud af om et par uger, men Roh nævner blandt andet fitness i hjemmet, online-undervisning og koncerter på nettet som ting, mobile teknologier har muliggjort under Corona-krisen. Nye måder at kommunikere, arbejde og socialisere på vil derfor formentlig i fokus, når de nye enheder præsenteres.

Roh løfter meget lidt af sløret for, hvad Samsung er på vej med, men han skriver at der er ”store mængder” foldbare og 5G-enhederi pipelinen, og han nævner Samsungs partnerskaber med andre tech-firmaer som et indsatsområde. Han fremhæver blandt andet Samsungs samarbejde med Microsoft på Xbox-platformen, hvilket tyder på, at Samsung måske vil vise noget mere gaming-relateret frem snart.

Vi ved dog, at efterårskollektionen typisk er fokuseret på Note-serien, og hvis man tager tidligere rygter i betragtning, vil tre af dem power-enheder formentlig være Note 20, Note 20 Plus og Note 20 Ultra. Rygter om et nyt smartur har også gået længe, og endelig forventes der at komme en ny version af Galaxy Buds, der har tilnavnet Live.

For kun få dage siden blev der lækket en reklame for Galaxy Buds Live på Twitter, (se herunder) der slutter med beskeden ”Hold støjen ude og slip lyden ind”. Det lugter jo unægteligt af, at Galaxy Buds endelig får aktiv støjreduktion (ANC), og hvis man skal stole på rygterne, vil det ske til en pris, der ligger langt under såvel Apples og Sonys trådløse øretelefoner med ANC ombord.

Annonce:
Forrige artikelSådan kan du se OnePlus Nord lancering den 21. juli kl. 16.00
Næste artikelOnePlus Buds: Trådløse in-ear til en pris hvor alle kan være med
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.