Forside Detail

Gitter rykket ned: Voldsomt indbrud Expert-butik

-
Voldsomt indbrud. Foto: Expert Nykøbing Sjælland på Facebook

Expert-butikken i Nykøbing Sjælland udsat for voldsomt indbrud.

Klokken 02:35, her natten til onsdag, gik alarmen til Expert og Punkt 1 i Algade i Nykøbing Sjælland. Det skriver Sjællandske Nyheder.

Det syn der mødte indehaver Brian Thomsen var en facade hvor det gitter der skulle beskytte mod indbrud var revet ned, og et vinduesparti smadret. Det så ganske voldsomt ud.

Annonce:

Tyvende var gået målrettet efter smartphones, tablets og computere – bl.a. af mærket Apple. TV-produkterne havde derimod ingen interesse.

“De har stjålet computere, mobiltelefoner og iPads”, fortæller Brian Thomsen til sn.dk.

 

Indbrud. Foto: Expert Nykøbing Sjælland på Facebook

 

Det er ikke opgjort hvor meget tyvene nåede at rende med. Men det er klassisk at se dem rende med mindre let-omsættelige varer, fortæller Brian Thomsen, der også har andre butikker i Jyderup og Kalundborg, hvor der tidligere er oplevet indbrud.

“Det er ingen tvivl om, at gerningsmændene går efter de mindre varer som telefoner og computere. Store tv-skærme tager de ikke”, fortæller Brian Thomsen til avisen.

Politiets hundepatrulje fandt ikke sport efter gerningsmændene, udover noget fra en højttaler som tyvene havde tabt under flugten.

 

Annonce:
Forrige artikelBrydges tastatur-etui til iPad er kommet til Norden
Næste artikelVerdens første workstation med Ryzen Threadripper PRO
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.