Forside Produkter Mobil

Lenovo Legion: En ny smartphone bygget til gamere og 5G

-

Lenovo er klar med smartphonen til dedikerede gamere, med understøttelse af 5G.

Her tre år efter at Lenovo introducerede et gamer sub-brand er de blevet klar med en ny gaming-telefon.

Annonce:

Lenovo Legion Phone Duel er en kraftfuld, hurtigopladende smartphone med sub-6 5G – for bedre dækning og en hastighed på op til 2.52 Gb/s. Skabt til gamere på farten.

Producenten fortæller at dette ikke bare er endnu en ny smartphone, med enkelte gaming add-ons.

Det er en spritny smartphone designet fra bunden med gaming for øje. Så den spiller som en ægte gaming-konsol, fortæller Lenovo.

Der er fuld funktionalitet, perfekt ergonomi og så kan du have den i lommen. Det virtuelle joystick med dobbelte trigger-knapper er indbygget med dobbelte haptiske motorer, som giver livagtig feedback og skaber en vildere spilleoplevelse.

Udover gamer-features er den udstyret med et optimeret batteri, der holder en hel dag med almindeligt smartphone-forbrug.

Opladerporten er placeret midt på smartphonen, så den ikke kommer i vejen, hvis du skal have et power boost, mens du gamer.

Der er lynopladning. Fra 0% til 50% power tager blot 10 minutter, og en fuld opladning klares på blot en halv time.

For dedikerede gamere

Gaming på en smartphone kan som bekendt være ressourcetungt. Lenovo fortæller at deres ingeniører og designere har samarbejdet intensivt med gaming-miljøet, for at prioritere de mest værdsatte gamer-funktioner.

Legion-telefonen er blandt de første med Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5g-prosessor, der giver fuld fart på. Der loves knivskarp grafik med en 6.65” fuld HD (2340 x 1080) AMOLED glas touchscreen display med 144Hz rate til video og gaming.

Lenovo Legion Dual Phone kommer med et godt grip, så du altid har fuld kontrol og lev dig ind i spillet med en lyd, der leveres af Dirac Audio-software med 4X stereohøjtalere, som ifølge Lenovo giver en overraskende god 3D lyd-oplevelse for en smartphone.

Der er mulighed for at livestreame dig selv, mens du spiller med hjælp fra et pop-op selfie-kamera, der er placeret på siden af smartphonen (på toppen under gaming).

Pris og tilgængelighed

Lenovo Legion Phone Duel lanceres i Kina nu og kommer til Europa senere derefter. Dato ikke fastlagt.

Dansk pris og tilgængelighed kendes ikke endnu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.