Forside Nyheder

LG klar med Atmos soundbar til deres GX OLED TV

-

LG er klar med en soundbar der er specielt designet til deres LG GX OLED TV. Den kan dog også bruges til andre OLED modeller.

LG GX Soundbar er visuelt og lydmæssigt bygget til LG’s Gallery-serie af OLED TV. Soundbaren kan både monteres på væggen direkte under TV’et eller separat på det medfølgende robuste bordstativ af stål.

Annonce:

Grundtanken med LG’s Gallery-design er at skabe et tv-system, der kan passe til ethvert rum i boligen – et koncept som LG’s designere kalder ”at tilføje rumlig værdi”. LG GX Soundbar har i øvrigt samme bredde som LG OLED GX på 65 tommer.

Både Dolby Atmos, Dolby True HD og DTS:X

LG GX Soundbar leverer overlegen lyd takket være Dolby Atmos og DTS:X. Højtaleren er Dolby Vision-kompatibel via 4K-gennemgang, hvilket muliggør den bedste billed-og lydkvalitet for en fantastisk oplevelse. Den medfølgende subwoofer tilsluttes trådløst og leverer lavfrekvens bas i hele rummet. Det er også muligt at tilføje LG’s trådløse baghøjtalersæt, model SPK8 (sælges separat), hvilket giver endnu mere kraft og en større oplevelse af at være i centrum af begivenhederne.

Soundbaren er let at tilslutte, og kommer med eARC (enhanced Audio Return Channel) og Bluetooth. Med sin høje båndbredde gør eARC det muligt at afspille lydformater i høj opløsning som Dolby True HD og DTS Master Audio, mens Bluetooth letter streaming fra eksempelvis en smartphone eller tablet.

Derudover er LG GX Soundbar Hi-Res Audio-certificeret og tilbyder derfor afspilning af lyd uden tab af kvalitet i 24bit/96kHz, hvilket giver endnu bedre lyd og nuancer. Højtaleren producerer detaljeret og naturlig lyd ved afspilning af højkvalitets lydformater eller når den omkonverterer konventionelle lydformater. Den indbyggede LG AI Sound Pro-funktion analyserer og tilretter sig automatisk de bedste lydindstillinger uanset indhold, hvilket garanterer den bedst lydoplevelse gang på gang.

 

Pris og levering

LG GX Soundbar koster kr. 10.999,-

Er landet i de første butikker.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.