Forside Nyheder

Ny, animeret Star Wars-serie på vej til Disney+

-

2021 bliver et godt år for Star Wars-fans med abonnement på Disneys streamingtjeneste.

Det gør formentlig de fleste danske Star Wars-fans begejstrede, at der nu er sat dansk premieredato på Disneys streamingtjeneste, Disney+. Ud over, at der allerede er en del eksklusivt indhold at hente på Star Wars-fronten, kommer der endnu mere i 2021.

Annonce:

Når tjenesten åbner, kan fans af historier fra galaksen langt, langt væk begynde at følge Disney+’ første hitserie, ’The Mandalorian’, der er den første live-action-serie til den lille skærm i Star Wars-universet. Den anden sæson af serien forventes at lande i anden halvdel af 2021.

Netop denne anden sæson forventes at indeholde en gæsteoptræden fra en figur, der er voldsomt populær blandt fans, og som vi ellers kun har set i animeret form: Ahsoka Tano. Det er tidligere blevet meldt ud, at hun skal spilles af Rosario Dawson.

Ahsoka Tano er en af hovedpersonerne i den animerede serie ’The Clone Wars’, der over seks sæsoner fra 2008 til 2013 fyldte hullet ud mellem Episode II og Episode III og viste os, hvordan klon-krigen forløb. Men serien sluttede noget brat, især når det gjaldt Ahsoka. Star Wars-fans var derfor ret begejstrede, da det blev annonceret sidste år, at en syvende sæson ville få premiere på Disney+ og runde serien ordentligt af.

Et fejlproduceret klon-kuld

Den syvende sæson fik premiere i februar, og repræsenterer den anden bunke eksklusivt Star Wars-indhold, danske fans kan kaste sig over, når Disney+ åbner i Danmark til efteråret. Netop denne sæson introducerede dog også en gruppe nye figurer – og det er netop blevet annonceret, at de får deres egen serie.

’The Bad Batch’ hedder den nye, animerede serie. Den fokuserer på en gruppe af klon-soldater, der ikke er helt som de andre…selv om de er kloner. Soldaterne i gruppen med det officielle navn Clone Force 99 har nemlig det tilfælles, at der gik noget galt i klonings-processen. De har derfor alle deres egne ekspert-specialiteter. ’Crosshair’ har f.eks. bedre syn end de andre kloner, hvilket gør ham til en fantastisk skarpskytte.

’Tech’ har en højere intelligens end de andre, mens ’Wrecker’ er et muskelbundt med knapt så meget intelligens, men en hel del råstyrke. Gruppen er uregerlig, sjov og følger langt fra altid reglerne. Det er derfor ikke spor underligt, at Lucasfilm og Disney nu giver dem deres egen spin-off-serie. Den vil ifølge en pressemeddelelse foregå efter klon-krigene er overstået, Imperiet er blevet etableret, og hvordan gruppen forsøger at finde sig til rette i denne nye samfundsvirkelighed.

Ud over ’The Bad Batch’ og ‘The Mandalorian’ er der flere serier på vej til Disney+ i Star Wars-universet, herunder en serie om Obi-Wan Kenobi, hvor Ewan McGregor vender tilbage i hovedrollen. Dertil kommer en serie om Cassian Andor, der blev introduceret i ’Rogue One’ og en serie fra skaberen af Netflix-hittet ’Russian Doll’, hvorom vi kun ved, at den bliver fokuseret på kvindelige karakterer.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.