Forside Produkter Mobil

Ny prisvenlig smartphone: Samsung Galaxy A20

-

Samsung er klar med næste generation smartphone i den prisvenlige A-serie.

Galaxy A20s er en ny prisvenlig smartphone fra den koreanske elektronikproducent. Nøgleordene er et slankt design, tredobbelt kamera, Infinity V-skærm i høj opløsning samt en god batteritid.

Annonce:

“Med A20s fortsætter vi med at udvide vores populære A-serie, som bidrager til, at flere får adgang til innovativ teknologi, der gør hverdagen lettere og mere underholdende. Den nye telefon har høj kamerakvalitet og funktionalitet, som man kender fra vores flagskibsmodeller”, fortæller Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark i en udmelding.

Det primære kamera består af tre kameradele: Et 13 Mpixel hovedkamera, et 8 Mpixel ultravidvinkelskamera (120°) samt et 5 MPixel dybdekamera. Med dybdekameraet kan telefonen lave effekter som ‘Live Focus’ og ‘Bokeh’ (sløret baggrund).

På fronten sidder der et 8 MPixel selfie-kamera, med en særlig ‘Selfie Focus’ der kan give en blød sløring af baggrunden.

Samsung Galaxy A20s har en 6,5” Infinity V-skærm med 720×1560 opløsning. Batteriet på 4.000 mAh sikrer en god batteritid og opladningen klares med 15 watt.

Der er en fingeraftrykslæser på bagsiden og ansigtsgenkendelse via frontkameraet. Størrelsen er 163,3 x 77,5 x 8 mm (H x B x D) og vægten er 183g. Der er MicroSD-kortlæser med understøttelse af op til 512 GB hukommelseskort.

Her ved premieren lanceres telefonen i farverne sort, hvid og blå.

 

 

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy A20s 32GB koster kr. 1.399,-

Lander i butikkerne i slutningen af denne måned.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.