Forside Produkter Mobil

Sådan ser OnePlus Nord ud

-
OnePlus Nord. Screenshot fra YouTube

OnePlus har udsendt en PR-video der viser designet af den nye mellemklasse smartphone Nord

Nord bliver den nye mellemklasse smartphone-serie fra OnePlus, men hidtil har designet ikke været kendt. Det er det nu, hvor de har udsendt en PR-video hvor første Nord-model vises frem.

Ok, man ser kun telefonen i glimt, i en video der ikke er super skarp. Men det er nok et bevidst valg fra OnePlus PR-afdeling.

Annonce:

 

OnePlus Nord. Screenshot fra YouTube

 

OnePlus Nord ventes lanceret her indenfor de næste uger. Den kommer med Snapdragon 765G chipset og understøttelse for 5G.

På billederne ses at det primære kamera er placeret i øverste venstre hjørne bagpå. På OnePlus 8 er kameraet placeret midt på bagsiden, og det gør at den telefon kan vippe en smule hvis den betjenes liggende på et bord, fordi kameraet buler lidt ud og ikke er plant med bagsiden. Med kameradelen i en af siderne undgås dette.

 

OnePlus Nord. Screenshot fra YouTube

På videoen ses også en neddykket smartphone der filmer en svømmer. Mon ikke det er et hint til at den nye model også er vandtæt.

 

OnePlus Nord. Screenshot fra YouTube

Fra denne vinkel anes det der der godt kunne være frontkameraet under glasset. Rygtet går på et frontkamera bestående af et 32 Mpixel med normal optik kombineret med et 8 Mpixel med vidvinkel.

 

OnePlus Nord. Screenshot fra YouTube
OnePlus Nord. Screenshot fra YouTube

 

PR-video

OnePlus PR-video kan ses herunder. Den nye telefon dukker op omkring et minut inde i videoen.

 

Pris

Prisen bliver 500 euro. Det indikerer en pris lige under de 4.000 kr. i Danmark.

 

Annonce:
Forrige artikelSTORTEST: 10 Integrerede HIFI-forstærkere – DEL 2 – De 100% analoge
Næste artikelEU kan komme i vejen for Googles overtagelse af FitBit
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.