Forside Produkter Computere

Samsung klar med prisbillig Chromebook i Danmark

-

Samsungs bærbare computer Chromebook 4 bliver nu lanceret på det danske marked. Med en pris på 2.500,- bliver den en af de billigste Chromebooks du kan købe i Danmark.

Samsung annoncerer i dag, at Samsung Chromebook 4 lanceres på det danske marked i sommeren 2020. Dette er den første af Samsungs Chromebooks, der vender tilbage til Danmark og er et supplement til den for nyligt lancerede Galaxy Book-familie, der består af Flex, Ion og Book S.

Annonce:

Ifølge Samsung er Chromebook 4 en god blanding mellem design, batteriydelse og en lav vægt på lidt over et kilo. Og så får man alle fordelene ved Chrome OS, der gør at man er hurtigt i gang, og har let adgang til Chrome’s og Androids økosystem.

“Vi er glade for at udvide vores sortiment af bærbare computere med Chromebook 4 på det danske marked. I forbindelse med vores comeback fokuserer vi udelukkende på bærbare computere, som brugerne virkelig efterspørger – de skal være tynde, lette, stilrene og have en lang batteritid og høj ydeevne, så de passer til ethvert behov, uanset om man bruger sin computer på arbejdet eller i fritiden. Med Chromebook 4 får man også adgang til alle fordelene ved Googles software og økosystem”, siger Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark.

Samsung Chromebook 4 har et elegant look og med en skærm på 11,6” og med en vægt på kun 1,18 kg, er den usædvanligt tynd og let. Det gør det nemmere end nogensinde før at tage computeren med på farten. Samsung Chromebook opfylder Military Standard MIL-STD-810G, hvilket betyder, at den opfylder otte militære standarder, der er sat af US Military. Disse måler modstandsevnen mod ekstreme temperaturer, støv og stød. Med andre ord kan Samsung Chromebook 4 tåle at komme med i skoletasken eller en tur med ud i parken. Chromebook 4 holder strøm i op til 12,5 timer*, så uanset om du arbejder på computeren eller streamer videoer, skal du ikke bekymre dig om at oplade i løbet af dagen.

Den nye Samsung Chromebook 4 har 32 GB eMMC-opbevaring, 4 GB hukommelse og kraftfuld Intel® Celeron®-processor N4000. Takket være trådløs forbindelse via Gigabit Wi-Fi kan du streame HD-videoer og overføre store filer hurtigt. Computeren har også en USB-C-port til bedre ydeevne og hurtigere overførsel af filer. Det giver hastigheder på op til 5 GB per sekund. I praksis betyder det, at du f.eks. kan overføre en HD-video på et kort øjeblik. Det er også muligt at slutte Chromebook 4 til en 4K-skærm for at se videoer eller afspille i Ultra HD.

Oplev alle fordelene ved Chrome OS

Efter en starttid på et par sekunder kan du nemt oprette og samarbejde med Googles økosystem, og du kan drage fordel af alle dine yndlings apps som Google Play Store har at tilbyde. Med indbygget virusbeskyttelse og automatiske opdateringer sikrer du dig, at din computer altid har den nyeste software. Computeren er også kompatibel med Google Assistant stemmestyring, hvilket gør det endnu lettere at få gennemført en masse ting. Sammen med Samsungs hardware får du derfor en førsteklasses Chromebook-oplevelse.

Pris og tilgængelighed

Samsung Chromebook 4 har salgsstart i Danmark i start august og har en anbefalet pris på 2.500 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.