Forside Nyheder

YouSee: Betatestere må betale fuld pris for YouTv

-

Betatestere af den nye tv-streaming YouTv skal ‘arbejde gratis’ og betale fuld pris for tjenesten i test-fasen.

YouSee har ingen planer om at give rabat til betatesterne på den nye tv-streaming-tjeneste YouTv, når den åbner for test her efter sommerferien.

Annonce:

Her kan brugerne være med til at præge tjenesten, og fortælle YouSee hvad der virker og ikke virker, så udviklerne kan se hvor de skal holde fokus.

“Fremfor at vi drømmer en masse op og tror, at vi ved, hvad kunderne vil have, så vil vi rigtig gerne høre fra kunderne, hvad de synes, at vi skal bygge som det næste. Vi mener, at det er den rigtige måde at bygge digitale produkter på i 2020”, fortæller Youtv-direktør, Henrik Harder, til Finans.

Men selvom YouTv i første omgang lanceres som en betatjeneste, så bliver det til fuld pris, fortæller Henrik Harder til avisen. Så ingen ekstra gulerod for at hjælpe YouSee med opbygning, ombygning og fejlretning – man betaler fuld pris og hjælper gratis.

YouTv er tænkt til dem der aldrig har haft en tv-pakke samt dem der klipper kablerne til tv-signalerne. Det bliver en ny streamingtjeneste der blander traditionel flow-tv med andre streamingtjenester, med mere frit valg på hylderne til en lavere pris.

YouSee har fortalt at YouTv bliver billigere end tv-pakkerne, men endnu er der ikke nogen detaljer om hverken indhold eller pris.

 

Annonce:
Forrige artikelApple købte for få OLED-skærme: Betaler milliardbod til Samsung
Næste artikelSynology klar med ny NAS til hjemmet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.