Forside Baggrund

YouSee lancerer tv-streaming for alle: YouTv

-

Til efteråret åbner YouSee første udgave af YouTv – en ny streamingtjeneste der samler TV og streaming i en app.

Streaming TV for alle, uden kabler. Snart går YouSee ind i markedet for streaming via apps, uden at man behøver være bundet af kabler.

Annonce:

YouTv lanceres som en ny streamingtjeneste, hvor der gennem samme ‘portal’ kan abonneres på såvel tv-kanaler som andre streamingtjenester, hvor det tilgængelige indhold kan blandes efter behov.

“I dag foretrækker mange danskere at se deres underholdning via forskellige streaming-apps i stedet for en traditionel tv-pakke. Derfor har vi designet en fleksibel tv- og streamingtjeneste, YouTv, til netop disse brugere, som vi glæder os til at lancere efter sommeren”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee, i en udmelding.

 

Kan bruges af alle

I YouTv vil man kunne vælge mellem stort set de samme tv-kanaler og streamingtjenester, som YouSee tilbyder i Bland Selv, og løbende skifte dem ud efter behov. YouTv vil dog tilbyde brugerne en endnu større grad af valgfrihed, og man vil kunne købe YouTv, uanset hvilken bredbåndsforbindelse man har.

“Det er første gang, det bliver muligt i Danmark, at man, lige meget hvor man bor eller opholder sig, blot skal downloade en app og herefter med det samme frit kan vælge mellem de mest foretrukne tv-kanaler og streamingtjenester samlet på en helt enkel og fleksibel måde”, fortæller Jacob Mortensen.

I dag findes der enkelte løsninger til at se TV via app, uden det er bundet til andet. Telia TV er sådan et produkt, men det er kun tv-kanaler og ikke 3.parts streamingtjenester også.

“Danskerne er førende i verden, når det gælder digital adfærd og streaming. Derfor er YouTv udviklet som en særskilt streamingtjeneste til de forbrugere, der ikke ønsker en traditionel tv-pakke, men gerne vil have let og fleksibel adgang til den samme underholdning udelukkende via mobiltelefon, smart-tv, chromecast eller lignende”, siger Jacob Mortensen.

 

Lanceres snart i en betaversion

YouSee lancerer efter sommerferien første version af YouTv. Man kan allerede nu skrive sig op på youtv.dk og blive en af de første til at prøve YouTv.

“Vi lancerer YouTv i en betaversion, fordi vi gerne vil inddrage brugerne så hurtigt som mulig. Vi har brug for brugernes feedback løbende og gerne tidligt i processen, så vi i samspil med dem kan tilpasse YouTv til deres behov”, fortæller Henrik Harder, direktør for YouTv.

Når YouTv lanceres, kan indholdet ses via chromecast, computer, smartphone og tablet og på længere sigt også på smart-tv samt Apple TV.

Både køb af YouTv og efterfølgende kundeservice vil udelukkende foregå online. Læs mere om den nye tv- og streamingtjeneste på youtv.dk.

Se også: YouTv bliver billigere end tv-pakkerne hos YouSee

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.