Forside Nyheder

YouTv bliver billigere end tv-pakkerne hos YouSee

-

YouSee på vej med en streamingtjeneste der skal favne både tv-kanaler og andre streamingtjenester, og den bliver billigere end tv-pakkerne.

YouTv lanceres som en selvstændig enhed under YouSee, med egen direktør. Det bliver altså ikke et spinoff af YouSees nuværende streamingtilbud, men en ny streamingtjeneste med egen branding og produkter.

Annonce:

Ideen med YouTv er at samle kunder op som enten har klippet kablerne eller aldrig haft tv via kabel, antenne eller satellit. Det skal ske ved at tilbyde en vifte af tv- og streamingprodukter, med større valgfrihed til en attraktiv pris. Det fortæller YouSee-direktør Jacob Mortensen til MediaWatch.

Med YouTv bliver det muligt at samle de valgte tv- og streamingprodukter i én app, og tjenesten vil i første omgang kunne tilgås fra chromecast, computer, smartphone og tablet. På længere sigt ventes også apps til Apple TV og diverse smart tv.

Det er planen at tilbyde stort set de samme tv-kanaler og streamingtjenester, som allerede tilbydes gennem YouSee Bland Selv, men med større valgfrihed og fleksibiltet.

 

Pris og tilgængelighed

YouSee er endnu ikke klar til at melde ud om præcis hvad priserne bliver. De arbejder med at få brikkerne på plads, med kanaler, pakker og streamingtjenester.

Men YouSee-direktøren fortæller at prisen vil være mere attraktiv, end hvad Yousee hidtil har tilbudt deres kunder:

“Vi har mulighed for at gøre det til en attraktiv pris i forhold til de tv-pakker, vi kender i dag. Det vil blive billigere”, fortæller Jacob Mortensen til Mediawatch.

YouTv vil åbne for betatest her efter sommerferien, hvor der bliver mulighed for at komme med feedback og forslag til forbedringer. Tjenesten ventes at åbne i første udgave i 3. kvartal i år.

 

Annonce:
Forrige artikelLogitech MX tastatur og mus klar til Mac
Næste artikelNu vil Samsung også droppe at putte opladere i smartphone-æskerne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.