Forside Nyheder

Dagens fodboldbrag vises ikke på YouSee

-
Fodbold foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Sportsinteresserede møder nu for alvor effekten af, at Discovery-kanalerne mangler hos landets største tv-distributør YouSee.

Discovery og YouSee kunne ikke blive enige om en ny aftale, for hvordan Discoverys tv-kanaler skulle distribueres. Derfor forsvandt de tv-kanaler fra landets største tv-distributør YouSee fra årsskiftet.

Det var ventet at bl.a. sportsinteresserede ville begynde at mærke kanalernes manglende tilstedeværelse allerede i foråret, med bl.a. Europa League, fodboldlandsholdets forberedelser til EM og Sommer-OL.

Annonce:

Men så kom corona og det betød udskydelser af topsport. EM og OL blev udsat, foreløbig til sommeren 2021. Fodboldturneringer blev udskudt, og kører igen nu men med færre kampe, for at de kan nå at spilles færdig inden en ny sæson begynder.

Men i aften mærker tv-kunder hos YouSee for alvor effekten af den manglende aftale.

 

Fodboldbrag i aften, uden YouSee

FC København har – for første gang – spillet sig i kvartfinalen i dette års Europa League-turnering. Her møder de Manchester United i kampen om semifinalepladsen.

Kampen er ekstra spændende i det der er tale om knald eller fald. Hvor der i en normal turnering ville have været spillet en hjemmekamp og en udekamp, så er der denne gang kun én kamp på neutral grund i Køln.

Da kampen samtidig er uden 12. manden, fordi der ikke vil være nogen tilskuere på tribunerne, så er der ingen ekstra hjælp at hente for nogen af holdene her.

Kampen er en af dansk klubfodbolds største europæiske kampe, og FCK kalder det deres største kamp nogensinde. Manchester United er favorit til at vinde, men kan FCK overraske?

YouSee-kunder med selvvalg og store tv-pakker har været vant til at kunne se den type fodboldbrag, men i år må sportsinteresserede hos landets største tv-distributør vænne sig til de nye tider.

 

Tid og sted

Kampen Manchester United – FC København spilles mandag aften kl. 21:00, hvor den kan ses på 6’eren og Dplay. Der er optakt fra kl. 19:00.

Vil man hellere se om Inter, Christian Eriksens klub, kan vinde deres kvartfinale over Bayer Leverkusen, så der det også kl. 21:00 i aften. Den kamp sendes på Eurosport 2 og Dplay.

 

Annonce:
Forrige artikelHuawei får snart et meget stort chip-problem
Næste artikelGoogle Maps bliver endnu bedre til Apple Carplay
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.