Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Dette PS4-tilbehør vil virke på PS5

-

Vil det tilbehør der er investeret i til PS4 virke med den nye PlayStation 5? – Sony svarer.

Når den nye spillekonsol PS5 kommer på markedet senere i år, vil mange sikkert prøve om det tilbehør der er investeret i til PlayStation 4 nu også fortsat virker.

Annonce:

Sony kommer nu det i forkøbet og fortæller hvad der vil virke og ikke virke. De har udgivet denne mini-FAQ:

 

Hvilke eksisterende PS4 perifære enheder og tilbehør vil virke med PS5?

Special tilbehør som officielle licensierede racing-rat, arcade joystick og fly-controller vil som udgangspunkt fungere på PS5 (se PS nederst). Dette i såvel PS5-spil som PS4-spil der understøtter dette tilbehør.

Platinum og Gold trådløse headset til PlayStation vil fungere. Det samme vil tredjeparts headsets der forbinder via USB eller audio lydudgang. Dog er Sonys app ‘headset companion’ ikke kompatibel med PS5.

Når det kommer til controllerne er brugen mere begrænset. Hverken PlayStations egen DualShock 4 eller tredjeparts controllere til PS4 vil virke til PS5-spil på PS5.

Til gengæld kan PS4-controllerne benyttes når der spilles PS4-spil på PlayStation 5.

Sony forklarer det valg med at PS4-controllerne ikke kan understøtte de nye muligheder og features der kommer med PS5 og den nye DualSense-controller.

Både PS Move Motion Controllers og PlayStation VR Aim Controller vil være understøttet af PS5.

PlayStation Camera vil være understøttet af PS5 også. Dog skal der benyttes en adapter som Sony vil udlevere gratis til brugere af PS VR. Sony vil senere informere om hvordan man får fat i den adapter.

PS: Sony fortæller slutteligt, at der godt kan være enkelte tredjeparts PS4-produkter der ikke vil virke på PS5. Her anbefales at tjekke med leverandøren hvorvidt det tilbehør virker på PS5 og de spil der understøtter det dér.

 

Annonce:
Forrige artikelDisse mobiler hittede hos 3 og Telia i juli
Næste artikelAmazon bekræfter nordisk indtog
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.