Forside Produkter Auto

Google Maps bliver endnu bedre til Apple Carplay

-

Google er klar med en lækker opdatering af Google Maps på iPhone, der gør at du nu kan bruge Google Maps direkte fra Apple CarPlay Dashboard. Samtidigt har de opdateret deres Apple Watch App.

Indtil for nyeligt havde Apple eksklusiv placering på deres CarPlay dashboard med deres ikke altid lige gode Apple Maps. Det er slut nu, og Google Maps er klar til at indtage pladsen i CarPlay, hvis du bruger det til navigation.

Annonce:

Det skriver Google i et blogindlæg på deres hjemmeside. Det betyder at du nu kan navigere, samtidigt med at du styrer din musik eller podcasts på din Apple CarPlay.

 

 

Også opdatering til Apple Watch

Samtidigt er Google også klar med en opdateret app til Google Maps, så det bliver endnu lettere at følge med i hvornår du skal dreje uanset om du er i bil, gående eller på cykel.

Google Maps opdateringen er kompatibel med CarPlay Dashboard på alle CarPlay understøttede biler og anlæg. Den opdaterede Apple Watch App rulles ud de kommende uger.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.