Forside Indhold og distribution Film

Ny amerikansk streamingtjeneste har Danmark i sigtekornet

-

ViacomCBS er på vej med en ny streamingtjeneste, hvor Danmark – og det øvrige Norden – står øverst i lanceringskalenderen.

ViacomCBS lancerer en ny international abonnementsbetalt streamingtjeneste, som dermed bliver en konkurrent til andre internationale spillere på det marked som Netflix, Amazon Prime Video og Disney+.

Annonce:

Tjenesten vil tilbyde eksklusive premierer af alle SHOWTIME-serier inklusiv serierne Halo og American Rust. Det skriver ViacomCBS i en udmelding.

Alle originalserier fra den amerikanske streamingtjeneste CBS All Access, det er serier som Guilty Party og The Harper House.

Der vil være film fra Paramount Pictures og boks sæt fra Comedy Central, MTV, Nickelodeon og Paramount Network, ligesom nogle lande også vil få egenproduktioner fra ViacomCBS International Studios.

 

ViacomCBS og deres firmaer/brands

 

Alt i alt lover ViacomCBS tusindvis af timers indhold med alt fra blockbuster-film og klassiske film, over premium serier til børneindhold, comedy og underholdning, samt reality og faktuelt indhold.

Den nye streamingtjeneste, der endnu ikke har fået sit navn, lancerer i de første lande her i begyndelsen af 2021.

Danmark er, sammen med de øvrige nordiske lande, med i første udrulningsbølge. Dette sammen med Australien og latinamerikanske lande som Argentina, Brasilien og Mexico.

Prisen er endnu ukendt.

 

Annonce:
Forrige artikel’Mulan’ flyttes til Disney+ – hvad betyder det for kommende film?
Næste artikelSmartphone salg: Apple og Xiaomi vandt 2.kvartal i Europa
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.