Forside Produkter Mobil

Nyt produkt spottet: OnePlus Watch

-
Illustration. Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Smartphone-producenten arbejder angiveligt på et smartwatch igen.

Det er ikke første gang at vi hører om et smartwatch fra OnePlus. Tilbage i 2016 bekræftede OnePlus CEO Pete Lau, at de arbejdede på et smart ur. Men produktet kom aldrig på markedet, angiveligt fordi OnePlus senere konkluderede at teknologien ikke var moden nok på det tidspunkt.

Men med Googles seneste Wear OS og Snapdragons Wear system-on-chip, ser det ud som om OnePlus klargør et ur nu. Det skriver XDA Developers, der har spottet en listning hos de Indonesiske telemyndigheder, med et ‘Wearable Watch’ kaldet OnePlus Watch model W301GB.

Annonce:
Screenshot: XDA Developers

Som licensansøger står der “SINOPPEL DEVICE PTE. LTD”, hvilket ifølge XDA Developers er en producent der tidligere hed “SINGAPORE OPPO ELECTRONICS PTE. LTD.”. Oppo er søsterselskab til OnePlus, begge ejet af BBK Electronics, og Oppo har for nylig lanceret et smartwatch i Asien.

Så det tyder på at Oppo producerer et smartwatch til OnePlus nu. Der er dog meget få oplysninger om uret i dette stadie og ingen smugkig, hverken på design eller specifikationer. XDA Developers vurderer at det formentlig bygges op over seneste Snapdragon Wear 4100 chipsset, men det er rent gætværk.

Tilgængelighed ukendt, men når først produkter begynder at dukke op i databaser hos godkendelsesmyndigheder, så plejer det at være et tegn på en lancering indenfor nær fremtid.

Så er der også spørgsmålet om OnePlus Watch finder vej til Danmark. Det må vi afvente at se.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.