Forside Produkter Mobil

PRISKRIG: Nuuday (TDC) laver nyt mobil-lavprisselskab

-

Nuuday som bl.a. står bag YouSee og Telmore, er klar med et nyt lavpris teleselskab, hvor man kan få nogle simple abonnementer til lav pris.

Eesy er for dem, der bare har brug for et simpelt mobilabonnement med fri tale og mulighed for at skrue op for datamængden efter behov. Ingen binding, ingen gebyrer og ingen tillægsydelser – bare mobil fortæller Nuuday i en pressemeddelse.

Annonce:

Eesy tilbyder et abonnement med fri tale og 15 GB data i Danmark + 10 GB i EU til 99 kr. Har man brug for mere data, kan man for 20 kr. fordoble datamængden.

”Vi har glædet os meget til at sende eesy på markedet. En enkel mobilløsning på et stærkt 4G netværk med dækning i hele Danmark til en konkurrencedygtig pris. Med eesy imødekommer vi dermed den kundegruppe, der foretrækker en ligetil mobilløsning uden tillægsprodukter, men samtidig gerne vil være sikre på at have et hurtigt og stabilt netværk,” siger Michael Moyell Juul, CEO i Nuuday.

Skal konkurrere med med sig selv og andre lavprisselskaber

Eesy er et fuldt digitalt teleselskab, der matcher forbrugernes digitale hverdag, hvor mange ønsker at betjene sig selv online. Med lanceringen af eesy fuldender Nuuday, der bl.a. også står bag YouSee og Telmore, udbuddet af mobilløsninger med tre forskellige brands, der dækker de forskellige behov og ønsker til mobiltelefoni, som danskerne efterspørger. Dermed står Nuuday med ca. 2 mio. private mobilkunder som landets største teleselskab stærkt på det konkurrenceprægede danske mobilmarked.

Eesy er udviklet i Nuuday, og det har fra første tanke været målet at skabe et brand, der gør det så let at være kunde som overhovedet muligt.

”Vores tilgang har været enkelhed fra allerførste dag. Det skal være enkelt og nemt for kunden, som samtidigt kan nyde godt af de fordele, der er ved at være en del af en større koncern med lang erfaring og viden om mobilmarkedet,” siger Jens Grønlund, direktør for Nuudays digitale brands.

 

Ingen mulighed for 5G eller eSim

Recordere.dk har talt med eesy, der fortæller at ved lanceringen er det ikke planlagt, at kunder hos eesy får adgang til 5G, når det lanceres på TDC’s net den 7. september. Så kunderne får 4G/LTE som højeste hastighed indtil videre. Det er heller ikke muligt at få eSIM fortæller eesy til recordere.dk

 

Direktør for Nuudays digitale brands, Jens Grønlund (forrest). I baggrunden direktør for eesy, Anders Kjær Jensen.

I spidsen for eesy står Anders Kjær-Jensen, der er hentet internt i Nuuday, hvor han har været i otte år og dermed har et indgående kendskab til det danske mobilmarked.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Nuuday
Forrige artikelWaoo kommer med Wi-Fi 6 til sine kunder
Næste artikelToyotas flyvende bil går i luften – taxaer planlagt til 2023
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.