Forside Indhold og distribution Spil nyheder

PS5 lanceres d. 13/11, kort efter ny Xbox (rygte)

-

Sony har endnu ikke meldt noget ud om lanceringsdatoen for PlayStation 5, men et spilmagasins kilder peger på fredag d. 13. november.

I år udsendes næste generation spillekonsoller fra Sony og Microsoft, men ingen af dem har ønsket at løfte sløret for hvilken lanceringsdato de hver især styrer mod.

Annonce:

Microsoft har dog sagt at de lancerer Xbox Series X i november. Sony har kun sagt, at det bliver inden jul med lanceringen af PS5.

Men de seneste rygter peger mod novemberlanceringer for begge, med Xbox-lanceringen i begyndelsen af november og PlayStation-lanceringen midt på måneden.

Sony PS5

 

Det britiske spilmagasin VGC (Video Games Chronicle), der har kilder indenfor både spiludvikling og detail, erfarer at Sony har booket marketing for et betydeligt beløb, for syv dage startende med fredag d. 13. november.

Deres kilder mener også at Xbox Series X lanceres først med PlayStation 5 kort tid efter. Microsoft har angiveligt bedt flere spiludviklere om at planlægge med den første uge af november til Xbox-lanceringen.

 

Xbox Series X

 

Fredagslanceringer, hvor udvalgte butikker der sælger produkterne holder åbent fra kl. 00:00, er jo set før.

Så selvom Sony har booket reklamer for en uge startende fredag d. 13/11, er det et godt bud at de starter med at lancere konsollen lige op til en weekend, og bagefter kører reklamekanonen i stilling. Så fans der vil have konsollen først, kan stille sig op i køen torsdag og så kører reklamerne løs fra fredag, efter butikkernes normale åbningstid.

Ved PS4-lanceringen, der dengang lå fredag d. 15. november 2013, der valgte Sony at starte med det amerikanske marked og først to uger senere blev konsollen lanceret i de fleste andre lande.

Det var fredag d. 29. november 2013 at PlayStation 4 ramte de danske butikker. Så der er ingen garanti for at PS5 kommer d. 13. november i Danmark. Tidligere rygter peger dog mod, at Sony har valgt en global lancering – på samme dato – denne gang.

De seneste rygter om lanceringsdatoen d. 13/11 kommer jo også fra Storbritanien, og ikke fra USA. Så hvis rygterne ellers holder vand, indikerer det også at Sony denne gang sigter mod en bredere lancering.

Nye nøglespil på vej, der kan lancere sammen med PS5-konsollen, er: ‘Call of Duty: Black Ops Cold War’, ‘Assassin’s Creed: Valhalla’ og ‘Cyberpunk 2077’.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.