Forside Nyheder

YouSee og Hiper rykker ind på fiber i Nordvestjylland

-
YouSee butik. Foto: recordere.dk

Produkterne fra YouSee, Hiper og TDC Erhverv når nu ud til 44.000 husstande og virksomheder i Thy og på Mors.

Nuuday, dem med TDC-koncernens kunderelaterede selskaber, har fået en fod indenfor i Thy og på Mors.

Det er en aftale med Thy-Mors Energis fibernet, der kommer til at give 44.000 husstande og virksomheder i Thy og på Mors adgang til bredbånd, tv og streamingtjenester fra YouSee, Hiper og TDC Erhverv.

Annonce:

“Aftalen er med til at understrege vores position som den største udbyder af højhastighedsforbindelser, og vi er glade for, at vi med denne aftale får adgang til at udbyde Nuudays produkter via fiber til borgerne i Thy og på Mors”, fortæller Christian Morgan, strategidirektør i Nuuday, og han fortsætter:

Vi kan nu tilbyde bredbånd via fiber til over 1 mio. husstande i Danmark, og vi arbejder benhårdt på at kunne give endnu flere husstande adgang til vores produkter via en fiberforbindelse”.

Nuuday bliver den tredje tjenesteudbyder på fibernettet i Thy og på Mors. Thy-Mors Energi har allerede aftaler med Telenor og Altibox.

Produkterne leveres gennem OpenNet, der er stiftet energiselskabet Norlys med henblik på at etablere en fælles uafhængig indgang til fiberselskabernes åbning af nettene. OpenNet har som mål at samle branchen i en fælles løsning, og har allerede formidlet aftaler med TDC/YouSee, Altibox, Telenor, Norlys, Stofa, Nord Energi, Thy-Mors Energi, Bolignet, Kviknet og Fastspeed.

 

Tilgængelighed

Bredbåndsprodukterne fra Hiper bliver tilgængelige for fiberkunderne i Thy og på Mors i løbet af næste år, og herefter kommer Yousee og TDC Erhverv også med.

 

Annonce:
Forrige artikelGoogle Sabrina “Chromecast” med Android TV spottet igen
Næste artikelFørste dom i Apple/Epic-sagen endte med uafgjort
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.