Forside Produkter Connected Home

Fastspeed rykker ind på Danmarks næststørste fibernet!

-

Internetudbyderen Fastspeed har netop indgået en aftale med Fibia om at blive tjenesteudbyder på Fibias fibernetværk, som omfatter op mod 500.000 adresser i Østjylland samt på Sjælland, Lolland og Falster.

Lige siden lanceringen tilbage i maj 2019 har Fastspeed haft som ambition at komme bredt ud i hele Danmark, og med fen netop indgåede aftale med Fibia – Danmarks næststørste fibernet-ejer – er et stort og betydeligt skridt i den retning.

2020-kundemålsætning er nået længe før tid

Fastspeed har med prisbilligt internet  gevaldigt fået rusket op i markedet, og kundetilstrømningen har været imponerende.

Annonce:

”Vi har ét produkt på hylderne – en lynhurtig bredbåndsforbindelse til en superskarp pris. Vores holdning er, at det ikke skal være så indviklet at vælge hurtigt bredbånd,” pointerer Jens Raith, der er administrerende direktør i Fastspeed. Og den helt enkle og meget ligefremme tilgang til bredbånd som produkt har været yderst populær hos danskerne – alene på sine første 16 måneder i markedet har Fastspeed opnået en kundebase på 40.000 kunder.

Nu kan også de mange husstande i Fibias dækningsområde glæde sig til snarest muligt at kunne vælge at få bredbånd fra Fastspeed.

I Region Sjælland har omkring 290.000 familier og virksomheder mulighed for at benytte Fibias fibernet. I Østjylland har cirka 135.000 familier og husstande den mulighed, mens der i Nordsjælland og Hovedstadsområdet er cirka 80.000. Fibias fibernet udbygges løbende med omkring 70.000 adresser om året.

I luften i løbet af 2021

Aftalen mellem Fastspeed og Fibia skal nu implementeres teknisk, førend Fastspeed kan komme endeligt i luften på Fibias fiberforbindelser: ”Vi glæder os til at komme i gang, og vi krydser fingre for, at det kan ske så hurtigt som muligt i det kommende år. Vi kan næsten ikke vente med øge kundernes valgfrihed og tilbyde Danmarks bedste bredbånd til hele Fibias dækningsområde på Sjælland, Lolland, Falster samt i Østjylland,” fortæller Jens Raith i en pressemeddelse til recordere.dk

Annonce:
Forrige artikelDisney+ er åbnet i Danmark
Næste artikelLive: Apple september event kl. 19, sådan ser du med (SLUT)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.