Forside Produkter HiFi & Surround

HIFI Nyheder fra Technics med helt ny teknologi!

-

2 nye HIFI produkter fra Technics

Technics har netop annonceret 2 nye produkter med premiere i efteråret,  nemlig en opdateret version af det populære SC-C70 “alt i et” anlæg, samt en helt ny integreret reference class high-end forstærker med nye teknologiske landvindinger der trækker på alt det, technics har lært fra deres ultra high-end reference class forstærkersæt som vi tidligere har testet her på recordere.dk.

Annonce:

SC-C70MK2 “alt i et system”

SC-70CMK2 sigter efter de musikelskere, der ønsker et kompakt og lækkert “alt i et system” der på trods af den kompakte størrelse kan levere imponerende lyd fra alle moderne streaming kilder, radio og CD.

Nyt er b.la support for multi-room, Apple Airplay og chromecast, foruden internetradio, spotify connect og Deezer.  Enheden kan også spille filer fra USB eller netværksdrev har indbygget FM/AM radio, tilslutning for eksterne kilder via AUX stik og ikke mindst en indbygget CD afspiller.   Det hele rundes af med en helt ny control app, der skulle have fået et gevaldigt løft fra tidligere.

De to store basrefleksporte bagpå SC-70MK2 vidner om at dette ikke ligefrem er en clockradio højttaler!

Med den nye “space tune” teknologi og et helt nyudviklet højttalersystem skulle det lille anlæg kunne levere en, – for et så kompakt system, – meget imponerende lyd.

Vi tester et eksemplar når de er tilgængelige.  Den danske pris er endnu ukendt.

Artikel opdateres med mere info når det foreligger!

SU-R1000 – Ny high-end integreret forstærker med ny teknologi

SU-R1000 ligner en mellemting i mellem SU-G700 (tidligere testet af recordere her) og det store reference system SU/SE-R1 (tidligere testet af recordere her).  Med en kampvægt på “kun” 22 kilo er den noget mere medgørlig end det 72 kilo tunge R1 system, men ikke destro mindre byder R1000 også på en 100% digital forstærker med tilsvarende effekt (300 watt pr kanal i 4 ohm), hertil LAPC, JENO engine, GaN-FET transistorer, ny dobbelt strømforsyning samt to helt nye teknologiske landvindinger på HIFI området, nemlig

1) INTELLIGENT PHONO EQ

Et helt nytænkt MM/MC RIAA trin med digital/analog hybrid EQ,  digital tilpasning af pick-up impedans og digital fjernelse af crosstalk.

Digital optimering af det analoge medie

Den digitale optimering af phono trinnet  foregår ved hjælp af en medfølgende test vinylplade og er en helt automatisk process.   Dette må siges at være nytænkning på området, og piller både ved RIAA kurven for at sikre total nøjagtighed, fjerner den uundgåelige crosstalk mellem kanalerne på vinyl, og optimerer responsen ved hjælp af impedanstilpasning.  WOW!   Lad os høre hvad du mener i kommentarsporet om dette! 

Vi imponeres over at se både Balancerede LINE OG Phono inputs, samt hele to stk asynkrone USB 2.0 inputs på SU-R1000.

2) ADCT – Active Distortion Cancelling Technology

Som navnet antyder, er der tale om et kredsløb der digitalt fjerner forvrængning ved at “udfase” den, ved at det indkommende signal sammenlignes og tilføjet forvrængning fjernes.  Vi har set lignende principper anvendt f.eks i Hegels “sound-engine”.

SU-R1000 tilbyder noget helt nyt på HIFI området, hvilket vi naturligvis vil underkaste et nærmere eftersyn når der bliver enheder tilgængelige for review.

Priser kendes endnu ikke, artiklen opdateres når mere info og priser foreligger.

Levering i Q1 2021 i sort & sølv


Mere information om Technics R-1000


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.