Forside Produkter Medieafspillere

Nyt Apple TV får ny fjernbetjening

-
Nuværende Apple TV 4K. Foto: recordere.dk

Det lader dog til at vi må vente et stykke tid endnu, inden den ny Apple TV-medieafspiller kommer.

Erhvervsmediet Bloomberg har journalisten Mark Gurman ansat. Han er kendt for at have et stort kildenet indenfor Apple, og er derfor almindeligvis særdeles godt underrettet omkring hvad der rører sig i Cupertino-selskabet, og dets kommende produkter.

Apple har længe været rygtet på vej med en ny Apple TV-medieafspiller, ikke mindst efter at der er fundet referencer til et nyt Apple TV produkt i koden til iOS.

Annonce:

Med årets store Apple-lanceringer nært forestående, der har Bloomberg også undersøgt status for at der kommer nyheder fra denne kant.

Seneste Apple TV 4K er fra 2017, så alene i forhold til produkt-cyklus er det ved at være tiden til en opdatering, og den er også på vej, lyder det fra erhvervsmediet.

Med en ny og kraftigere processor vil næste Apple TV blive bedre til at trække grafiktunge spil, og så kommer der en ny fjernbetjening.

Den nuværende fjernbetjening med touch deler vandene. Flere finder den svær at navigere med, den er skrøbelig med glaspladen og har uheldet først været ude er den dyr at erstatte.

Bloomberg har dog ikke nogen detaljer om ny fjernbetjening adresserer dette. Der er endnu ikke sluppet detaljer ud om hvordan en ny Apple TV-remote adskiller sig fra de nuværende.

Til gengæld har de opsnappet at Apple arbejder på en ny funktion: “Find min fjernbetjening”. Så hvis børnene eller hunden har flyttet fjernbetjeningen fra sofabordet, så skulle der blive muligt at lokalisere hvor i hjemmet den befinder sig.

Hvad angår tilgængelighed, altså hvornår man kan få fingre i det nye produkt, så er der dårligt nyt. Bloombergs kilder mener ikke at nyt Apple TV er klar før til næste år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.