Forside Nyheder

South Park går til corona-kamp i nyt særafsnit

-

South Park kæmper mod corona i nyt særafsnit

Kult-serien South Park bliver hårdt ramt af corona-virussen i et nyt og ekstra langt særafsnit.

Annonce:

Den tegnede komedieserie South Park er kendt for at gøre grin med selv de største tabuer og hændelser i samfundet.

Det bliver også tilfældet i det særafsnit med titlen “The Pandemic Special”, der får dansk premiere torsdag den 1. oktober. Det skriver Paramount i en udmelding.

 

PR-trailer for afsnittet

 

En time langt

I afsnittet, der er en hel time langt, møder vi alle de kendte indbyggere i byen, der på hver deres måde er hårdt ramt af COVID-19.

Vennerne Stan, Kyle, Cartman og Kenny er tilbage i skole – men med mundbind, omringet af beskyttende plastikbobler og med en bevæbnet detektiv som ny klasselærer.

 

 

Stans far Randy er fast besluttet på at få det bedste ud af pandemien, og i traileren ser vi ham i spidsen for et særligt pandemi-event i forsøget på at tjene penge på den tragiske krise.

Vi ser også en konflikt udspille sig mellem vennerne, hvor Cartman iført pyjamas nægter at komme tilbage til skolens slaveanstalt, mens Kyle beskylder ham for at sprede livsfarlig virus i hjemmet.

 

 

Tilgængelighed

South Park “Pandemi-Special” har premiere i Danmark på torsdag den 1. oktober kl. 22.00 på Paramount Network (tilgængelig gennem tv-distributører).

 

Annonce:
Forrige artikelSonos laver samarbejde med Disney+ om The Mandalorian sæson 2.
Næste artikelDer kommer ingen OnePlus 8T Pro i år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.