Forside Nyheder

’The Mandalorian’ sæson 2 lander 30. oktober

-

Den populære Star Wars-serie vender tilbage kort efter, Danmark får adgang til Disney+.

Da Disney+ blev åbnet sidste år i en række engelsksprogede lande (og så lige Holland af en eller anden grund), var streamingtjenesten en succes lige med det samme. 10 millioner mennesker tegnede abonnement på tjenesten indenfor de første dage.

Annonce:

Disney selv var ikke i tvivl. Den største drivkraft bag dette brag af en opstart, var den samtidige premiere på den første live-action-serie på tv i Star Wars-universet, ’The Mandalorian’. Sidstnævnte var også et hit lige med det samme, især blandt Star Wars-fans, der var sultne efter nyt Star Wars-indhold, der ikke havde ret meget med den netop afsluttede Skywalker-saga at gøre.

30. oktober kan Disney måske gentage tricket i en række lande, heriblandt Danmark. Der vender ’The Mandalorian’ nemlig tilbage med seriens anden sæson. Og det er som bekendt kun få uger efter tjenestens åbning i Danmark.

Nye satsninger

Det sidste sker 15. september, så hvis du ikke allerede har behov for at kaste dig over Disney+ med det samme, så du f.eks. kan se live-action-versionen af ’Mulan’, der ellers skulle have været i biograferne, kan du måske vente indtil udgangen af oktober.

Når ’The Mandalorian’ kommer tilbage, bliver det med en række nyskabelser og satsninger, der både kan blive vilde succeser blandt fans eller blive tordnende fiaskoer, der vil blive udsat for hadekampagner på sociale medier. Heriblandt introduktionen af en populær figur fra det animerede Star Wars-univers.

[Spoiler-advarsel] Hvis du siden november sidste år har boet ude i vildnisset uden adgang til massemedier og popkultur, er du måske en af de efterhånden meget få, der ikke ved, at første sæson allerede bragte en af disse nyskabelser til Star Wars-bordet: ”Baby Yoda”.

Ahsoka i levende live

Selv om væsenets officielle navn er ’The Child’ og ikke kan være Yoda, eftersom han er død et par år før handlingen i ’The Mandalorian’, har karakteren alligevel fået navnet ”Baby Yoda” i folkemunde. Der er formentlig tale om et ungt medlem af den sjældne væsensart uden navn, som Yoda tilhører.

En af de mange illustrationer fra fans, der forestiller sig Rosario Dawson som Ahsoka Tano.

I sæson to forventer vi på samme vis at se nogle af karaktererne fra den animerede serie ’The Clone Wars’ dukke op i levende live. Heriblandt dukker en af de største fan-favoritter op, nemlig Ahsoka Tano, der var Anakin Skywalkers lærling, indtil hun forlod Jedi-ordenen, da denne var på vej ud i uføre op mod klonkrigenes afslutning.

Ahsoka er en af de mest populære personager fra Star Wars-universet, når kvinder dyrker cosplaying ved fanmesser og -events såsom ’Star Wars Celebration’. Der er derfor ret meget pres på Rosario Dawson, der skal spille Ahsoka Tano, samt resten af ’The Mandalorian’-holdet.

Rosario Dawson har dog haft lang tid til at forberede sig på rollen. Hun begyndte at føre en kampagne på sociale medier for at sikre sig rollen allerede i 2017, hvilket førte til en række fan-illustrationer af, hvordan hun kunne komme til at se ud som Ahsoka (se ovenfor). Angiveligt får vi allerede lov at se Ahsoka i scener specielt indspillet til sæson to-traileren, der skulle være lige på trapperne.

Når serien vender tilbage, ved vi også, om ’The Mandalorian’ har vundet en af de ikke færre end 15 Emmy’er, som serien er nomineret til, inklusive ’Outstanding Drama Series’. Mange af Emmy’erne er dog fokuseret på de tekniske innovationer, som ’The Mandalorian’ også har tilvejebragt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.