WOW: Se traileren til 2. sæson af “The Mandalorian” fra Disney+

-

Fredag den 30. oktober har 2. sæson af Star Wars serien The Mandalorian premiere på Disney+, og det ser lovende ud.

Vi vil ikke spoile fra sæson 1, så har du ikke fået set den endnu, skal du nok ikke se traileren, men for dem der allerede har set 1. sæson af The Mandalorian virker det som om der er meget at glæde sig til for Star Wars fans.

Disney selv var ikke i tvivl. Den største drivkraft bag dette brag af en opstart, var den samtidige premiere på den første live-action-serie på tv i Star Wars-universet, ’The Mandalorian’. Sidstnævnte var også et hit lige med det samme, især blandt Star Wars-fans, der var sultne efter nyt Star Wars-indhold, der ikke havde ret meget med den netop afsluttede Skywalker-saga at gøre.

Annonce:

30. oktober kan Disney måske gentage tricket i en række lande, heriblandt Danmark. Der vender ’The Mandalorian’ nemlig tilbage med seriens anden sæson. Og det er som bekendt kun få uger efter tjenestens åbning i Danmark.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.