Forside Nyheder

420.000 husstande får nu adgang til fiberbredbånd fra Telenor

-

Nu åbner energiselskaberne Norlys og Nord Energi for Telenor fiberbredbånd.

Fra i dag kan over en kvart million jyske husstande selv vælge leverandør af fiberbredbånd, og yderligere 150.000 vil komme til inden årets udgang.

Annonce:

Samarbejdet mellem Telenor og de to lokale fiberselskaber Norlys og Nord Energi Fibernet blev præsenteret tidligere i år, men nu er teknikken ved at være på plads, så de mange jyske fiberkunder for mulighed for også at vælge Telenor MaxSpeed som bredbåndsleverandør.

“Større udbud af højhastighed-bredbånd betyder rigtig meget for konkurrencen. De steder i Danmark, hvor vi allerede kan tilbyde MaxSpeed, har kunderne taget rigtig godt imod det nye koncept, der både giver høje internet-hastigheder og mulighed at samle mobil- og internet hos én og samme udbyder. Det kan spare en familie eller en virksomhed for et pænt beløb hver måned”, fortæller Lars Kyrø, der er internetchef i Telenor, i en udmelding.

 

Åbner i to etaper

Tilsammen dækker Norlys og Nord Energi knap 720.000 husstande fordelt over både Nordjylland, Midtjylland og Sydjylland. De er alle omfattet af fiber-aftalerne med Telenor.

Midtjyderne fik Telenor som valgmulighed tidligere i år.

Nu er turen så kommet til de resterende 420.000 adresser i henholdsvis Nord- og Sydjylland.

Af praktiske grunde bliver åbningen opdelt i to etaper. Første etape åbner i dag, hvor i alt 270.000 adresser fordelt over både Nord- og Sydjylland kan få adgang til fiberbredbånd fra Telenor.

De resterende 150.000 husstande – alle i Sydjylland – vil i løbet af de kommende to måneder kunne få adgang.

Aftalerne, der er indgået mellem Telenor og de to infrastrukturejere, er kommet i stand gennem den uafhængige platform OpenNet, der i forvejen leverer til en lang række service providere og fibernetejere.

 

Annonce:
Forrige artikelNu virker TV 2 Play på ny Chromecast med Google TV
Næste artikelHuawei får igen adgang til processorer fra USA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.