Forside Detail

HiFi Klubben lukker butik i København

-
Hi-Fi Klubben. Foto: recordere.dk

HiFi Klubben på Østerbro lukker den 17. oktober 2020. Det fortæller forretningen i et nyhedsbrev der er sendt ud til kunderne.

Forleden kunne vi fortælle om den nye HiFi Klubben butik i Aalborg, og i dag er det så en butik, der lukker. Butikken på Østerbrogade 200 i København lukker senere på måneden.

“Efter 16 fantastiske år på Østerbro er det blevet tid til at komme videre. I HiFi Klubben arbejder vi løbende på at tilpasse vores butiksdækning bedst muligt til dagens behov, og som en del af denne proces har vi valgt at lukke vores butik på Østerbrogade 200.
 
Det er selvfølgelig lidt vemodigt at sige farvel efter så lang tid, men der er også godt nyt for dig. Du kan nemlig gøre et kup på en lang række udstillingsmodeller og helt nye varer, som vi gerne skal have solgt inden sidste åbningsdag lørdag den 17. oktober.”, fortæller HiFi Klubben i brevet til kunderne.

Annonce:

Efter den 17. oktober kan finder man i København finde HiFi Klubben på følgende adresser:

  • Åboulevard 56-58, 2200 København N
  • Gammel Kongevej 178, 1850 Frederiksberg C
  • Lyngby Hovedgade 40, 2800 Lyngby

Uafhentede bestillinger, reparationer mv. kan efter 17. oktober afhentes i butikken på Åboulevard 56-58.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.